یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پر هزینست قطعا امکانات خونه خودتو نداره رفت و آمدم بستگی داره چند ساعت با شهر محل زندگیت فاصله داشته باشه هر چقدر دورتر باشه خب قطعا رفت و آمدت کمتر میشه ولی خب عادت میکنی دیگه بستگی با خودت داره که با زندگی جمعی اوکی باشی یا نه اگه نباشی هم در نهایت اتاق دونفره میگیری
چطور افتضاح بود و بازم بهترین دوران بود از چه لحاظ خوب بود من از همین الان به فکرم برم ...
هم اتاقیام سر و صدا میکردن خوراکیامو میخوردن اتاقمون رو به رو آشپزخونه بود خیلی صدا میدادن سوسک زیاد بود اگه یه دقیقه بعد ساعت ۷ میرسیدی خوابگاه میکشتنت انگار قتل کرده بودی میفرستادن حراست با بچه ها سر حموم دعوامون میشد یه سال که خوابگاهمون قدیمی بود تو صف دستشویی میموندیم ولی خیلی خوش گذشت 😅