2777
2789
عنوان

زندگی خوابگاهی لطفا بیاید 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 58 پست

شهر خودت برو دانشگاه یا شهر نزدیک

هزاران شب تا صبح بیدار موندم با اتوبوس رفتم دانشگاه، هشت ساعت تو اتوبوس، خوابم نمیبرد، کمرم درد میگرفت، هزینه رفت و اومدم زیاد بود. خوابگاه با شش هفت نفر از شهرهای مختلف و فرهنگ های مختلف باید سروکله میزدم خوابم نمی‌برد از سروصدا، کثیف بود فرش نداشت، سر تخت بالا پایین دعوا بود، همش بحث و غیبت، اگه کتاب میدیدن دستت مسخره ت میکردن که چرا درس میخونی یا حسادت میکردن که درس میخونی. آخرشم اون رشته رو با اون همه زحمت دوست نداشتم و مدرک رو در کوزه گذاشتم و کاش هیچوقت مثه الان ناراحتی و سختی‌ها رو نمی‌خواستم مرور کنم. 

بعضیا میگن خوش میگذشت؟! حرص خوردنا، بحثا، بی خوابیها، دغدغه ها، افسردگی‌ها شو یادشون رفته. 

شاید یه نیم ساعت سالی قرنی دور هم می‌نشستیم غیبت میکردیم و از استرس هامون غرغر میکردیم یکم سبک می‌شدیم حالمون یه کم خوب میشد. خونه گرفتن از خوابگاه هم بدتره، دردسرهای اداره یه خونه هم بهش اضافه میشه، حداقل تو خوابگاه انواع قبض و شارژ و خرید و وسایل و ... نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر ادم باخال و شوخ و انعطاف پذیری هستی باید بگم م قراره خیلی بهت خوشبگذره اگ ساعت خواب برات مهمه و ...

اره شوخم و اهل دوست ایناهم هستم 

ولی نظم و راحتیم هم برام مهمه به هرحال کلی برنامه دارم که نمیدونم خوابگاه محدودم میکنه یانه😂

میگم هزینه غذا و جا و اینا زیاد بود چونه اگه زیاده برم یه خونه ای چیزی اجاره کنم بهتره احتمالا 

راسته استخر و باشگاه دارن ؟

مجانین؟

بعد ساعتی که باید تو خوابگاه بودید چند بود 

ببخشید زیاد سوال میکنم فکرم مشغوله 

جو دخترا اونجا چطوره ؟

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
فکر میکردم اتاقا چهارپنج نفره ان  جدی دونفره هم هست؟ باید هزینه بیشتری داد؟ مثلا راسته باید ه ...

گلم اکثر دانشگاه ها، اتاقاشون فقط ۴، ۶ و ۸ نفره هستن.غیر از اینکه بری خوابگاه خودگردان(پانسیون) بگیری که یه نفره و دو نفره هم داره ولی خدا تومنه

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟
بخاطر اینکه آدمای به شدت برون گرایی هستن و اکثرا هدفشون از خوابگاه اومدن، جداشدن از خانواده و فقط تف ...

😂😂😂منم هدفم اصلا درس نیست 

یه ذره خدش گذردتی بقش انجام برنامه هایی که برا ایندم ریختم 

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
خوابگاه ما که کثافطت از سر وروش میبارید مراقبشم یه خانوم مطلقه سختگیر بودکه سیبیلاشو هم نمیزد.البته ...

خوبه الان حداقل تمیز شدن 

چیکارا میکردید ؟

شب بیداری و فیلم و اینا 

😂دوست دارم بدونم سرگرمیا چین؟

گلم اکثر دانشگاه ها، اتاقاشون فقط ۴، ۶ و ۸ نفره هستن.غیر از اینکه بری خوابگاه خودگردان(پانسیون) بگیر ...

نه بابا پانسیون قیمتارو دیدم خیلیه🤣🤣 نهایتا یه خونه با یکی شریکی اجاره میکنم 🤧

نه بابا پانسیون قیمتارو دیدم خیلیه🤣🤣 نهایتا یه خونه با یکی شریکی اجاره میکنم 🤧

اوف اونی که تو میگی که بدتره

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟
شهر خودت برو دانشگاه یا شهر نزدیک هزاران شب تا صبح بیدار موندم با اتوبوس رفتم دانشگاه، هشت ساعت تو ...

سخته به هرحال انگار 🥲

یعنی دوست نداشتی بادوستات خوش نمیگذشت 

برید بیرونی چیزی شوخی و اینا فیلم نگاه کنبد و شبا بیدار یا پایه نبودن؟

اوف اونی که تو میگی که بدتره

نمیدونم دیگه مغزم دیگه قد نمیده🥲

همینقدر به ذهنم رسید

اره شوخم و اهل دوست ایناهم هستم  ولی نظم و راحتیم هم برام مهمه به هرحال کلی برنامه دارم که نمی ...

من خودم دارم بر حسب تجربه و خاطره دیگران بهت مشورت میدم

بستگی داره چ دانشگاهی بری کدوم شهر باشی خوابگاه ها متفاوت

ولی هیچ ادم شوخ و رفیق بازی و ندیدم از خوابگاه ناراضی باشه

بعدشم برای غذا دانشگاه هست دیگه هروقت بخوای با قیمتتت خیییلییییی کم در حد ده دواز ده تومن دانشگاه غذا میگیری

اگ خیلی هم باهم اوکی شین ک با هم اتاقی هات خرید میکنین یا اینکه خودت تکی خرید میکنی هروقت دوس داشتی هرچی دوس داشتی میپزی دیگه

ولی هزینه خوابگاه کمتره

چون خونه بگیری لازمه وسایل خیلی بیشتری تهیه کنی

ولی خوابگاه فقط کافیه اجازه بدی

خوبه الان حداقل تمیز شدن  چیکارا میکردید ؟ شب بیداری و فیلم و اینا  😂دوست دارم بدونم س ...

اره ازبقیه اتاقا هم میان اتاقتون یاشما میرید

یا یکی با دوس پسرش دعوا میکنه ۵.۶نفری کمک میکردیم حال پسرو بگیریم چه تو گوشی چه تو بیرون

وای چیزی ک جالبه هم اتاقیام همشون داف و پلنگ شدن مجردن  من ازدواج کردم بچه دارم🤣ازهمون اول اسکل بودم