2777
2789

چقدر حسود و بدخواهن

سرشون تو زندگی بقیس که ببینن چی داری چی نداری چیکار میکنی

مقایسه میکنن پشتت حرف میزنن

اصن یه وضعیه

پووووفففففف

تو کار جادو جنبلم هستن

چون بیشعورن .من که از وقتی فهمیدم یکاری میکنم بیشتر جر بخورن ..هییییش ..

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

برا اینکه چشم دیدن ندارن فقط خوشبختی همه چیو برا خودشون میخوان

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکنه مگ؟ منم ی زن دایی دارم فتنههههه

فتنه میکرد پیش پدربزگم دخترات خوب نیستن اینا ارثی چیزی ندشون به اضافه ی هزار جور حرف دیگه، اگه یه لباس شیکی پوشیدی و خوشکل بدش میا، به شوعرا زناهم حسودیش میشع  کلن از حسادت ساخته شده

چیکار

میدونی دارم اطرافم که به کوچک ترین کار و بی ارزش ترین چیزی که من دارم و میخرمم حسادت میکنه .من فکر میکردم ذوق مبکنه ولی اون دوست داره خودش تک باشه و فکر میکنه از همه سره و.....خیلی چیزا و چشم نداره حتی بقیه یه کلیپس بخرن و همه تازه شناختنش....منم نه فقط بخاطر اون چون دیگه اهمیتی نداره واسم ولی هررر کاری میکنم میخواد بترکه منم اهمیت نمیدم 🥰

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

فتنه میکرد پیش پدربزگم دخترات خوب نیستن اینا ارثی چیزی ندشون به اضافه ی هزار جور حرف دیگه، اگه یه لب ...

چقدر حسسووود

من زنداییم ۱۵۰۰ تا سکه مهریشه

هزارو مونصدتااااا

بعد ب من میگفت مهریه رو بالا نگیریا

کم بگیر

۵۰ اینا بگیر 

اذیت نکن

واقعا چقدر انرژی منفی و بد دارن پووووف

آره دقیقا .من خیلی تلاش میکنم از آدمای سمی و حسود دور باشم ...و روم تاثیر نذارن ..چون انرژی منفی حرفاشون رو زندگی اثر میذاره .من خود به خود هر کار کنم اون حرص میخوره.منم محل نمیدم و دیگه شناختمش..شمام اهمیت نده محل نده ببین چقد حالت خوب میشه