2777
2789
عنوان

سرزمین عجایب ها که میگن اینجاست

343 بازدید | 13 پست

یکی شوهر میخواد یکی داره میگه طلاق میخوام اون یکی طلاق گرفته میگه تنهام کاش طلاق نگرفته بودم. یکی سه تا بچه داره میگه کاش نداشتم یکی بچه نداره التماس خدا میکنه. یکی کنار خانوادشه میگه کاش نبودم یکی دوره میگه کاش پیشم بودند. به خدا ما آدما هیچ کدوم از شرایط خودمون راضی نیستیم. همش زندگی دیگران را بهتر از خودمون میدونیم البته استثناء هم هست . من خودمم از دور میگفتم خوش به حال فلانی چه شوهری چه زندگی داره ولی وقتی واردش شدم دیدم ابداا . زندگیشون افتضاح هست. خلاصه میخوام بگم تو همین الانتون زندگی کنید لذت ببرید کنار خانوادتون قدر داشته ها قدر سلامتیتون را بدونید خواهرای گل

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا مردمای جامعه هستن قرار نیس بیان مشکلاتشون تو خیابون داد بزنن اینجا سایت عمومیه و میتونن از بقیه کمک بخوان 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

من همونیم که دارم التماس خدا مبکنم بچه دار بشم

الهی دورت بگردم خود منم دارم برا سومی التماس میکنم یه بچه مریض هم دارم که نگووو. انشالله شما هرچه زودتر مادر بشید

اینا مردمای جامعه هستن قرار نیس بیان مشکلاتشون تو خیابون داد بزنن اینجا سایت عمومیه و میتونن از بقیه ...

کمک گرفتن که خوبه کلا منظورم این بود که از شرایطمون راضی نیستیم.

کمک گرفتن که خوبه کلا منظورم این بود که از شرایطمون راضی نیستیم.

انسان همینه راحت طلب و زیاده خواه فکر میکنیم با چیزی ک بخوابیم درست. میشه همه چی 

انسان همینه راحت طلب و زیاده خواه فکر میکنیم با چیزی ک بخوابیم درست. میشه همه چی 

انشالله شما هرچه زودتر خدا یه نی نی خوشکل بهت بده

مرسی مهربون جان 

من سر همین پسرم ۱۸ سال پیش توسل کردم به حضرت معصومه و نماز حضرت علی خوندم باردار شدم شما هم خواستی بخون 

من سر همین پسرم ۱۸ سال پیش توسل کردم به حضرت معصومه و نماز حضرت علی خوندم باردار شدم شما هم خواستی ب ...

مرسی دورت بگردم حتما