2777
2789
من توسل کردم حدود چند ماه اخرش تو خواب دیدمش گفت حلش میکنیم حل نشد الان هم اون حاجت غیر ممکنه بشه چو ...

سلام عزیزم 

داشتم تو نی نی سایت میگشتم از سر تصادف اومدم این تایپیک 

و با پیامتون مواجهه شدم

خواستم بگم ناراحت نباش و خرده نگیر

ما هم مشکل خانوادگی داشتیم که خیلی محال بود گره گشاییش

دبستان که بودم این اتفاق افتاد و ما هر روز اوضاع برامون سخت تر میشد تا اینکه منم خواب امام زمان رو دیدم 

خلاصه بگم تو خواب بهم گفتن غصه نخور درست میشه

بعد اون خواب اوضاع بهتر شد ولی درست نشد

همش هم میگفتم مگه امام زمان قول نداده بود بهم

چرا هنوز درست نشده

غافل از اینکه هنوز زمانش نرسیده بود

مشکل ما بعد از ۱۵ سال به بهترین وضع و در درست ترین زمان برطرف شد جوری که همه ازش به عنوان معجزه یاد میکنن و کسایی که دستشون تو کار بود دائم میگفتن محاله ولی ممکن شده

خواستم بگم اندکی صبر داشته باش سحر شما هم انشاءالله نزدیک است

سلام عزیزم  داشتم تو نی نی سایت میگشتم از سر تصادف اومدم این تایپیک  و با پیامتون مواجهه ...

عزیزم اینایی که گفتی انگار آب سردی بود که روی آتش ریختی خدا خیرت بده دلم خوش شد عزیزم میشه بری به تاپیک هام که گفتم بنظرتون حاجت روا شده نگاه کنی و خواب داداشم بگی نشانه حاجت روایی هست یا نیست حالا نظرت رو می‌خوام بدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم برای هر حاجتی که دارین استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام رو بخونید.برای رزق و روزی و حاجت روایی تآثیر داره.با توجه به معنی و اعتقاد و حضور قلب  بخونید.ان شاالله سلامت باشید و حاجت روا.

مامانم واسه جواب آزمایش پسرخاله ۱۰۰۰توحید و ۱۰۰۰حمد نذرش کرده بود خوب بود جواب‌....دعا کنین امام زما ...

سلام گلم برای هر حاجتی که دارین استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام رو بخونید.برای رزق و روزی و حاجت روایی تآثیر داره.با توجه به معنی و اعتقاد و حضور قلب  بخونید.ان شاالله سلامت باشید و حاجت روا.