2777
2789
عنوان

کنکور

73 بازدید | 14 پست

بچه ها من ی برنامه ۵ماه دارم تا تیر میتونم برسم تموم کنم همرو بعد ی رتبه خوبیم بیارم منرشته زیست شناسی دانشگا شهید بهشتس میخوام مثلا رتبه ۶هزاراینا بیارم ازالان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست دارم گیاه پزشکی بیارم به نظرت از بعد عید واسه خوندن خوبه

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
چرا ازالان نمیخونی

بزرگسالانم الان دارم برای نهایی ها میخونم یعنی دیوونه شدم فردا شیمی دارم هیچی نمیفهمم

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
امتحانا ک تموم شد بفد شروع کن نذار بعد عید

اره میدونی باید از دهم شروع کنم چون بزرگسالان واقعا هیچی یاد نمیده

امتحانا ک تموم شد بفد شروع کن نذار بعد عید

تا حالا حتی یک جلسه هم سر کلاس نرفتم بعد فردا نهایی دارم