2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل دیسک گردن مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 23250 بازدید | 62 پست
مراقبت بعد عمل هم خیلی مهم بود هم من هم خوتهرشوهرم مراقبت کردیم 

ماهم خودم بودم پدرم برادرم خواهرم عمم 

خدا میدونه چه شبا که ساعت سه از خواب میزدم برای دارو 

وقتی زخمش رو شستشو میدادم دلم ریش میشد ولی نمیتونستم روحیه مامانم رو با گریه ام خراب کنم

دقیقا مامان منم فقط برای سرویس از جا بلند میشد اصلا تکون نمیتونست بخوره و ماهم تاحالا همچين چیزی ندی ...

خدانصیب هیچ کس نکنه خیلی سخته درک میکنم 

خواهر شوهر منم خیلی زجر کشید واقعا خیلی ناراحت بود کلی لاغرشد تواون ایام معلوم بود چقدر ناراحته مادرشوهر من زن خوبیه 

بیچاره نمیدونست دردبکشه یا غصه پولو بخوره چون پدرشوهرم معتاده این چیزا براش مهم نیس شوهرم بمن گف ب مامان بگو فکرشو نکنه من میدم آخرش شوهرم داد ولی مادرشوعرم برگردوند پولشو ولی قربونی رو شوهرم گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانصیب هیچ کس نکنه خیلی سخته درک میکنم  خواهر شوهر منم خیلی زجر کشید واقعا خیلی ناراحت بود کل ...

خداروشکر بخیر گذشته انشالله شما و همسرتون هم خوشبخت و عاقبت بخیر باشید دل مهربونی دارید❤️

ماهم خودم بودم پدرم برادرم خواهرم عمم  خدا میدونه چه شبا که ساعت سه از خواب میزدم برای دارو&nb ...

اخی عزیزم. خدا حفظتتون کنه و سلامتی بده بهتون 

سایش همیشه بالاسرتون باشه 

دستت دردنکنه عزیزم خداعوضشو بده بهت

سلام عزیزم 

الان تاپیک دیسک گردن شمارو دیدم

من یهو گردنم بدون دلیل گرفت

که به شونه هام می‌زنی

و یه غذا سفت می خورم 

گردنم درد می‌گیرد

مادر شمام همینطور بود

بچه کوچک دارم

خیلی میترسم

عزیزم سلام مراقبت های بعد از عمل رو به من میفرمایید چه دکتری بود من دکتر گیو شریفی وقت کرفتم برای هم ...

دکتر مادر من آقای اشراقیان شهر فسا بودن 

مراقبت‌ هم باید نزدیک به دوماه تو تخت خواب باشید 

سرتون رو پایین نیارید به هیچ عنوان 

از توالت فرنگی استفاده کنید 

خیلی زیاد صحبت نکنید 

آب آناناس و اگه پیدا کنید جوجه خروس محلی ابگوشت درست کنید بخورید 

سلام عزیزم الان تاپیک دیسک گردن شمارو دیدممن یهو گردنم بدون دلیل گرفتکه به شونه هام می‌زنیو یه غذا س ...

احتماً داره دیسک های شما تحت فشار باشن 

پیش دکتر ارتوپدی یا جراح مغز و اعصاب نوبت بگیرید براتون ام آر آی می‌نويسن نتیجه نهایی مشخص میشه 

پشت گوش نیندازید تا خدای نکرده مشکل جدی نشه

سلام ، مامان هم دست و گردنش درد می کرد دستهاش رو عمل کرده ،دیسک گردن هم داره بعد ام آر آی گفتند باید عمل بشه وگرنه به نخاع آسیب می رسه، من الان نگرانیم هزینه ش هست ، مامان بیمه تأمین اجتماعی و تکمیلی هم آتیه سازان داره، برای شما هزینه عمل چقدر شد؟ در شهر ساری جراح خوب می شناسید؟

سلام ، مامان هم دست و گردنش درد می کرد دستهاش رو عمل کرده ،دیسک گردن هم داره بعد ام آر آی گفتند باید ...

سلام عزیزن انشالله خدا به مادرتون سلامتی بده 

اگه بیمه تکمیلی هستند هزینه زیادی نداره برای مامان من فکر کنم ۵۰۰ تومن شد هزینه بیمارستان 

اما جراح گفت من از جدا از بیمارستان ۷ میلیون میگیرم تا عمل رو انجام بدم 

تو شهر شما هم خیر پزشک حاذق نمیشناسم اما به یک دکتر اكتفا نکنید پیش چند تا دکتر برید نظر همه رو بشنوید 

سلام عزیزن انشالله خدا به مادرتون سلامتی بده اگه بیمه تکمیلی هستند هزینه زیادی نداره برای مامان من ف ...

سلام عزیزم مادر منم عمل دیسک گردن انجام داده الان یه ماهه هنوز نمیتونن تنها راه بره طبیعیه؟

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲