سلام به همگی مامان من سوم مهرماه عمل شدند و امشب که عکس رو نشون دکترشون دادند خداروشکر عمل موفقیت آمیز بوده من این تاپیک رو میزنم برای اینکه اگر کسی همدرد ما دنبال راه چاره است این تاپیک رو ببینه و براش دلگرمی بشه اگه کسی هم سوال داشت من درخدمتم❤️
در کل عمل سختی نیست ولی بعد از عمل مراقبت های زیادی داره مادر من صبح از خواب بلند شدن و از قبل هم هی ...
سلام گلم ، خداروشکر مادرتون بهترن ، میشه لطفاً بگید مراقبتهای بعد از عمل چطور هست ؟ اینکه باید دوماه خوابیدن باشن ، غذا خوردنشون چطور میشه ؟ اگر بیمار آقا باشه ، برای جابجا کردنشون یه خانم میتونه کارهاشون رو انجام بده؟ تا چه مدتی بعد از عمل احتیاج به این دارن که برای بلند کردن و نشستن و خوابیدن ، کسی این کارها رو براشون انجام بده ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید چون دست تنهام و خیلی ترسیدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!