2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل دیسک گردن مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 23337 بازدید | 62 پست
سلام عزیزم مادر منم عمل دیسک گردن انجام داده الان یه ماهه هنوز نمیتونن تنها راه بره طبیعیه؟

سلام عزیزم  

منظورتون رو متوجه نمیشم ینی چی نمیتونه راه بره ؟

اگه اذیت هستند موقع راه رفتن بله طبیعیه البته یه مسیر کوتاه بیست سی متری رو باید بتونن برن 

اما پله و اینها تا دو سه ماه نمیتونن برن 

اگه میبینید مشکل مادرتون حاد هست با پزشک شونم صحبت کنید

سلام عزیزم منظورتون رو متوجه نمیشم ینی چی نمیتونه راه بره ؟اگه اذیت هستند موقع راه رفتن بله طبیعیه ...

مثلا زانوش خالی میشه میگه میفتم فقط تو خونه چند قدم راه میره 

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم الان تاپیک دیسک گردن شمارو دیدممن یهو گردنم بدون دلیل گرفتکه به شونه هام می‌زنیو یه غذا س ...

سلام من بعد عمل چیزی میخورم درد میکنه ویک هفتس بعدعمل پشت گردن و کتف چپ میسوزه درصورتی ک من مشکل دست راست داشتم خیلی نگرانم این دردا طبیعی هس؟

مثلا زانوش خالی میشه میگه میفتم فقط تو خونه چند قدم راه میره

سلام عزیزم امیدوارم پیاممو ببینی خیلی برا مادرم ناراحتم . مادرتون خوب شد شما ؟ گفتی مشکل راه رفتن دارن بهتر شده ؟

سلام عزیزم امیدوارم پیاممو ببینی خیلی برا مادرم ناراحتم . مادرتون خوب شد شما ؟ گفتی مشکل راه رفتن دا ...

سلام عزیزم خوبین بله تقریبا نمیشه گفت صددرصد ولی کمتر شده مشکلشون. مادر شما مشکلشون چی هست 

سلام عزیزم خوبین بله تقریبا نمیشه گفت صددرصد ولی کمتر شده مشکلشون. مادر شما مشکلشون چی هست

خداروشکر عزیزم انشالله ک بهترم بشن ..مادرم دیسک گردن شدید داره الان نوشتن برای عمل بستری شده ولی من مخالف عملم داداشم جواب ممیده ناراحتشم خیلی میگم بدتر نشه😔

ماهم خودم بودم پدرم برادرم خواهرم عمم خدا میدونه چه شبا که ساعت سه از خواب میزدم برای دارو وقتی زخمش ...

ببخشید هزینه چقد شد

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

خداروشکر عزیزم انشالله ک بهترم بشن ..مادرم دیسک گردن شدید داره الان نوشتن برای عمل بستری شده ولی من ...

نه عزیزم بدتر نمیشن مطمئن باش انشالله بزودی خبر سلامتی شون رو برامون بزاری توکل به خدا اصلا نگران نباش همه چیز خوب پیش میره

مادر من ۴۲ هستن الان تقریبا از عمل یکسال و چهار ماه میگذره و حالشون خوبه

خدا براتون حفظش کنه عزیزم خداروشکر ک خوبن برای مادر منم دعا کنید ب سلامتی عملش بگذره خیلی استرسشو دارم 

نه عزیزم بدتر نمیشن مطمئن باش انشالله بزودی خبر سلامتی شون رو برامون بزاری توکل به خدا اصلا نگران نب ...

قربونت انشالله همینطور باشه ک میگید . دلم برا مامانم میسوزه خودش خیلی استرس داره . درسته بعد عمل ۲۴ ساعت توی بخش آی سی یو باید بمونن همون بخش مراقبتهای ویژه . برای مادر شماهم همینطور بود ؟

قربونت انشالله همینطور باشه ک میگید . دلم برا مامانم میسوزه خودش خیلی استرس داره . درسته بعد عمل ۲۴ ...

نمیدونم اطلاع ندارم 

مامان من چون بهوش نیومد حدودا ۴۸ سافت ای سی یو بود