2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل دیسک گردن مامانم

23002 بازدید | 62 پست

سلام به همگی مامان من  سوم مهرماه عمل شدند و امشب که عکس رو نشون دکترشون دادند خداروشکر عمل موفقیت آمیز بوده من این تاپیک رو میزنم برای اینکه اگر کسی همدرد ما دنبال راه چاره است این تاپیک رو ببینه و براش دلگرمی بشه اگه کسی هم سوال داشت من  درخدمتم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیسک گردن دارم ولی ازعمل میترسم

در کل عمل سختی نیست ولی بعد از عمل مراقبت های زیادی داره 

مادر من صبح از خواب بلند شدن و از قبل هم هیج علائمی نداشتن یهو گردن درد به سراغش اومد و دکتر و عکس و ام آر آی می‌گفتند که سه تا از دیسک هاش پاره شده به همین دلیل عمل شدند و گرنه دکتر میگفت عمل آخرین راهه

عزیزم منم دیسک گردن دارم در طول روز از بعضی کارها مثل ظرف شستن انگشتام درد میگیره تو خواب هم دستام از مچ به پایین بی‌حس میشه. میخواستم بدونم مامان شما تا چه حدی بود مشکلش که عمل کرد؟

عزیزم منم دیسک گردن دارم در طول روز از بعضی کارها مثل ظرف شستن انگشتام درد میگیره تو خواب هم دستام ا ...

بالا کمی توضیح دادم ایشون دقیقا درد دست بی حسی داشت که کلا این پروسه تشخیص دیسک و عمل دوماه طول کشید برای ما این اواخر اگه چیزی دست می‌گرفت میوفتاد و خورد میشد و دکتر میگفت داره به نخاع آسیب وارد میشه ولی الان عمل کرده و امشب معلوم شد

بالا کمی توضیح دادم ایشون دقیقا درد دست بی حسی داشت که کلا این پروسه تشخیص دیسک و عمل دوماه طول کشید ...

من ام آر آی دادم فقط گفتن که دیسک هست ولی پاره نشده من هنوز ۳۰ ساله‌م نشده

من ام آر آی دادم فقط گفتن که دیسک هست ولی پاره نشده من هنوز ۳۰ ساله‌م نشده

پس مشکل حادی ندارید 

مامان منم ۴۰ سالشونه ولی بخاطر شغل سختی که داشتند این مشکل پیش اومد

ایشالله زودتر خوب شن  من مادرشوعرم خرداد ماه عمل کرد عملش موفق بود  ولی هنوزم هنوزه ی ...

❤️

اره اصلا کار سنگین برای آدم سالم هم مناسب نیست چه برسه بخ کسایی که سابقه دیسک داشتن 

مادرشوهر من دیسکش زده بود بیرون دوهفته زمین موند نمی‌تونست بشینه یا راه بره  بعد دوهفته وقت عم ...

دقیقا مامان منم فقط برای سرویس از جا بلند میشد اصلا تکون نمیتونست بخوره و ماهم تاحالا همچين چیزی ندیده بودیم توی ایام ماه محرم بود انقدر تو خلوتم گریه کردم انقدر حضرت عباس رو صدا زدم دوران سختی بود