2777
2789

بله چون بازم دروغ گفته ولی هنوز معلوم نشده

شوهر من همین بود درباره  شرایط مالی خانواده اش دروغ گفت ما خیلی بالاتر بودیم الان ۱۴ ساله مستاجرم من که کل سال‌های زندگیم تو یک خونه بودیم هشت بار اسباب کشی داشتم تو این سالها گفت پدرش براش آپارتمان میگیره یک زمین دارن میفروشه میده به این البته شب عقد دقت کن شب عقد خواهر عفریته اش گفت که همه دروغه حالا میخوای چکار کنی!!!

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله وقتی همین اول راه باهاتون صادق نیست دیگه  نمیشه بهش اعتمادکرد

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
مثلا اسمشو ی اسمی نزدیک ب اسم واقعیش گفته یا مثلا درمورد خانوادش چیزای دیگه ای گفته نگفته یه خاهر د ...

خب این خواسته کلا شما نشناسیش که،قطعا یه رابطه برای سرگرمی میخواسته

بله چون بازم دروغ گفته ولی هنوز معلوم نشده شوهر من همین بود درباره  شرایط مالی خانواده اش دروغ ...

🤦‍♀️ای وای چه بد 

تو رابطه نبودیم باهم اما تیلی ادعای دوست داشتن داشت ، یدوست معمولی بود

هیچی بلاکش کردم

کسی که اسمشو دروغ میگه مطمئنا دروغ های بزرگتری بهت گفته یا قراره بگه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی   که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                  بزرگترین خیانتی که انسان میتواند به خود بکند، ترس از این است که حالا دیگران درباره من چه فکری میکنند؟! ‌                        Tom Odell_another love💜🎧 
🤦‍♀️ای وای چه بد  تو رابطه نبودیم باهم اما تیلی ادعای دوست داشتن داشت ، یدوست معمولی بود هیچ ...

اگر بحث آبرو نبود همون جا بهم میزدم

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

🥲💔بمیرم

به خدا خودم مجردیهام یک واحد آپارتمان داشتم ماشین زیر پام الان هرجا خودم بخوام برم اسنپ آقا حتی خونه باشه هم نمیبره