2777
2789

قدم 174 وزن 65 هیکلم خوبه فقط میخوام یکم پرتر بشم در حد 5 کیلو 

تو یه ماه چیکار کنم به 70 برسم عروسی داریم میخوام تا اونموقه وزن بگیرم یکم

فهمیدی به منم بگو

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوخت وسازت بالاس یا جذبت کم آزمایش بده اگر چیزی نبود مولتی ویتامین یا چیزی برای جذب بااجازه دکتر ...

باشگاه میرم ولی کنارشم زیاد میخورم 

میخوام یه راه سریع باشه

خوبی که. لاغر به حساب نمیای

غذاهای پرکالری با حجم کم رو جایگزین کن که زود سیر نشی ولی کالری زیادی دریافت کنی

ورزش ها و تمرین هایی هم برای هضم غذا و افزایش اشتها وجود داره

پروتئین و کربوهیدارت مهمه، همشو قند و شیرینی نذار ولی کنارش شیرینی جات باعث افزایش وزن میشه.

لباس گرم بپوش نذار بدنت خیلی برای گرما انرژی مصرف کنه، دمای اتاق پایین و لباس خنک باعث افزایش متابولیسم میشه

تعداد وعده هاتو بیشتر کن، حتی اگه میل نداری حجم وعده ها رو کم کن اما تعداد وعده ها رو زیاد کن. آجیل و تخمه و مغزی جات همیشه همراهت باشه

کلا هرکاری من نمیکنم تو بکن😥

نوشابه! نوشابه با غذات بخور 😩😩😢

ببخشید من دیگه بغض نمیذاره بقیه اشو بگم😭😭

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

خوبی که. لاغر به حساب نمیای غذاهای پرکالری با حجم کم رو جایگزین کن که زود سیر نشی ولی کالری زیادی د ...

عزیزم😂

راستش همه کاری کردم از اضافه کردن سه میان وعده و غذاهای پرکالری ولی خیلی کم کم وزنم اضافه میشه 

ولی اینکه گفتین لباس گرم بپوشم و نشنیده بودم مرسی که گفتی عزیزم

شرمندم الان امضاتونو دیدم فکر کردم خانومی🙏

آره متوجه شدم خودم. اشکالی نداره

دمای اتاق خیلی تاثیر داره. برای اینهایی که رژیم دارن میگن حتی شده دو درجه دمای اتاق رو پایین نگهدارین اگه اشتباه نکنم خودش ده درصد باعث افزایش سوخت و ساز میشه. حالا شما برعکس باید گرم نگهدارین

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!