من ۱۴ساال پیش بعد از پنج سال زندگی بدون بچه که خودخواسته بود طبق شرایط ایده آلم بچه اوردم. زندگیم خوب بود پنج سال گذشته بود. دیگه یه خلا حس میشد تو زندگیمون. الانم دخترم سه سالشه اینم باز همینجوری بود. و مادر بودن لذت بخش ترین حس دنیاست
خب شما که دوست نداری بچه نیار چون بعدا هم خودت آسیب می بینی
و البته که هر کسی حتما دلیلی برای فرزند دار شدن یا نشدن داره دیگه
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب تو حوصله نداری به نفته نیاری من دارم و میخوام یه موجود دیگه رو خوشبخت کنم
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
دمه این دکتر اون دکتر نرفتی بدونی که چی باید کشید کفشه آهنی میخاد حسرته نداشتنش سخته بعده چندین سال زندگی میفهمی خونت به صدا نیاز داره واون دردسرابرات شیرینه منم مثه تو فکر میکردم پقتی سقط کردم دنیا روانگارازم گرفتن
یه عجوزه ای و دختراش میگفت حتما تو. هم مثل خواهرت نازایی. بخاطر این چرتو پرتا بچه دار شد ...
واقعااااا یعنی الان پشیمونی
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
یه حسی داری دوست داری مادر بشی چجور بگم اصلا گفتنی نیست نه اینکه چشم و همچشمی یا مثلا دیگران چی میگن ...
دقیقا نمیشه توضیح داد دلیلشو😂
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
بدون بچه خیلی سخته بچه امید و انگیزه هست ولی اگر فکر کنی دردسره واقعا برات دردسر میشه من همه سختیهاشو به جون خریدم شاید جسمی سختی کشیده باشم و خسته شده باشم ولی از لحاظ روحی حالم خوبه حتی جوان شدم شکر خدا خیلی راضیم
من از بچه متنفر شدم. شوهرمم خوب نیس. ولی تازگیا میگم اگه من جدا بشم یا بمیرم... دخترم خییلی تنها و بیکس میشه ... ای کاش شرایطشو داشتم که براش خواهر یا داداش بیارم
هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜