2777
2789
عنوان

دلیل بچه دار شدنتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 102 پست

خیلی از افراد پدر و مادر پولداری هم دارن ولی بچه ها مستاجر و بدون ماشین و دیدم دوروبرم از این افراد و دارن سختی میکشن و پدره نگه داشته که کی پول بیاد رو پولش.

من حتی مخالف اینم مستقیم به بچه کمک شه ولی باید یک زمینه ای فراهم شه براش و مثلا یک مغازه برای خودش باشه که بتونه بدون فکر به اجاره،کار کنه پولی دربیاره و لذت ببره.

تو تمام کشورا این موضوع صدق میکنه و مشکل ما اینه که ثبات نداریم و امروز یک قیمته و فردا یک قیمت.

تا میایم تلاش کنیم یک خونه بخریم ،میبینیم گرون شد و پولمون بی ارش.

اگه ثبات داشتیم خیلی خوشبخت تر بودیم

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
 سنم خیلی کم بود آمادگی بچه داری و نداشتم کلی آرزو و هدف داشتم که با بچه دار شدن به هیچکدوم نرس ...

ما که تصمیمون این شده هیچ وقت بچه دار نشیم سنمون بالای ۳۰ هست

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.