2777
2789

سلام سلام ایناولین تاپیک منه  

25 سالمه و تاحالا یک دوره کامل قرص هیرویت ،مولتی ویتامین ، ب کمپلکس خوردم و امپول ب پنتن و بیوتین زدم اما اصلا فرقی نکرده

فقط یه کم ریزشم کمتر شده

شامپو بدون سولفات و ماسک مو خارجی هم میزنم ولی بازم موهام نه رشد محسوسی دارن نه یه کم پرپشت میشه

حتی ریزشش هم به نظرم چندان کم نیست  

چیکار کنمممم دوستان؟؟؟؟

دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  

شامپو سبغ اصل بگیر بزن تمام اینایی که گفتی من انجام میدادم فایده نداشت این شامپو تاثیر داشت

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

از اول کم پشت بوده؟ یا تازگی ها کم پشت شده؟ اگه کلا ب صورت ژنتیکی اینجوری باشی دیگه راهی نداره مگه اینکه موهای ریخته شده رو بخای برگردونی

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو سبغ اصل بگیر بزن تمام اینایی که گفتی من انجام میدادم فایده نداشت این شامپو تاثیر داشت

ممنون عزیزم راستش من حدود 6ماهه شامپو آرگان نفیس استفاده میکنم

تاثیر چندانی نداشته ولی به نظرم از شامپوهای دیگه تا حالا استفاده میکردم بهتره

این شامپویی که فرمودین رو از کجا میتونم اصلش رو تهیه کنم؟

از اول کم پشت بوده؟ یا تازگی ها کم پشت شده؟ اگه کلا ب صورت ژنتیکی اینجوری باشی دیگه راهی نداره مگه ا ...

نه از اول انقدر کم پشت نبود   

سال اول که رفتم سرکار انقدر بهم استرس دادن اینطوری شدم دکتر هم رفتم ولی داشت مدام همین قرص ها رو میداد و چون نتیجه ی خاصی نگرفتم دیگه دکتر نرفتم

ممنون عزیزم راستش من حدود 6ماهه شامپو آرگان نفیس استفاده میکنم تاثیر چندانی نداشته ولی به نظرم از ش ...

من از کانال روبیکا سفارش دادم پست کرد برام مازندران 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
من از کانال روبیکا سفارش دادم پست کرد برام مازندران 

یه بار جوشونده رزماری زدم داشت بدتر میشد چون طلع سرم گرمه بهم نساخت

شامپو سبغ هم طلع خیلی گرمی داره؟

میشه آیدیش رو بدین لطفا  

نه از اول انقدر کم پشت نبود     سال اول که رفتم سرکار انقدر بهم استرس دادن اینطوری شدم د ...

ببین یه پیج میشناسم البته اکثر بچه های نی نی سایت هم می‌شناسن این پبجو کلا خودت بری میفهمی خیلی جامع هست و درمورد علت‌های ریزش توضیح داده تاااا درمان وحتی روش صحیح شستن مو و...haircare_sogandهست کاملا گیاهیه وخیلی قشنگ راجب استفاده از ماسک ها و نحوه اشون توضیح داده حتما برو ببینش

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
اینارو ولش کن برو کاشت مو انجام بده دائمیه دائمی هم نباشه یه ده سالی برات میمونه  اول جوونی م ...

وای خیلی از کاشت میترسم

خدا رو شکراونقدرا هم کم نیست موهام ولی خب چون رشد هم نداره و ریزشش کم نیست کلافه شدم

اگه ارثی باشه درمان خیلی تاثیر نداره 

آخه قبلا انقدر کم نبود

یادمه بچه که بودم حسابی بلند میشد

حتی تا همین چندسال پیش حداقل کمتر میریخت و پر تر بود

یه بار جوشونده رزماری زدم داشت بدتر میشد چون طلع سرم گرمه بهم نساخت شامپو سبغ هم طلع خیلی گرمی داره ...

نمیدونم ولی من خیلی گرماییم اگه طبع گرمی داشت که جوش میزد سرم 

https://rubika.ir/mahsolatorjinalnasiri

ببین یه پیج میشناسم البته اکثر بچه های نی نی سایت هم می‌شناسن این پبجو کلا خودت بری میفهمی خیلی جامع ...

مرسی عزیزم حتما 

آیدیش برای پیج اینستاس درسته؟

وای خیلی از کاشت میترسم خدا رو شکراونقدرا هم کم نیست موهام ولی خب چون رشد هم نداره و ریزشش کم نیست ...

دقیقا از چی کاشت می ترسی؟

پسر خواهرم انجام داد الان یه جنگل مو داره

یه جای خوب و مطمئن نه پیش هر کی که از راه رسیده کاشت انجام میده

بازم خودت میدونی

وطن ای مادر غمدیده ام.......