2777
2789

چقد بعضیا خوشبختن.با هر کس صحبت میکنند جذبش میکنن.

من اصلا نمدونم در مورد چی باید صحبت کرد.مورد توجه هیییچکس نیستم.همیشه تنها.خیلی بد وضعیه.

الانمدکه باردارم و خیلی حساس به همه چی.

میشه برا بچم دعا کنی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فکر کنم تو خون آدمه..من اینحوری ام اخه😐

خوشبحتلت.نعمت خیییلی بزرگیه.من همیشه تنهام.هیچکس تحویلم نمیگیره خودمم که نمتونم.ینی سالها تلاش کردم ولی نشده

میشه برا بچم دعا کنی....

من با هر کی حرف میزنم راحت باهام دوست میشن و همش میخوان باهام رفت و آمد کنن. فکر نکن خیلی ویژگیه خوبیه، چون بعدا باید بشی سنگ صبور حرفاشون، دائما باهاشون حرف بزنی و براشون وقت بذاری. بری باهاشون بیرون تفریح و گردش و کلی خرج کنی یا بعضی وقتاام به حساب تو خرج میکنن. یا باید بری براشون تو خرید و تیپ زدن نظر بدی و کمکشون کنی همش میگن تو خوب بلدی تو رو خدا بیا کمک. خلاصه جامعه اونقدر خوب نیست که بخوای دوستای زیاد و راحت پیدا کنی. بهتره دوستای خیلی کم اما خوب و واقعی داشته باشی. برای اینم لازمه که اطلاعات عمومیت بالا باشه و بتونی حرفای مفید و خوب تو جمع بزنی. مطالعه کن زیاد بخون درمورد مطالب روز بدونی. از نظر تیپ و ظاهر و شخصیت باکلاس و شیک باش. کلا آدما جذب اونایی میشن که از خودشون سرترن. 

منم زود گرم میگیرم چند وقت پیش با همکارای شوهرم رفتیم بیرون یعنی اولین بار بود میدیدمشون ایقد همون اول با خانومش گرم گرفته بودم که شوهرم فکر میکرد ما از قبل همدیگرو میشناسیم چندبار پرسید جان من شما همدیگرو اولین باره میبینید

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

ببین ناراحت نشی ها ولی مثلا از همین حا شروع کن! الان شما یه تاپیک زدی دیگران وقت گذاشتن جواب دادن راه حل دادن و حرف زدن باهات. میتونی ازشون تشکر کنی تمرین کنی که حرف بزنی بگی مرسی که نظر دادین... اینجوری میشه ارتباط برقرار کردن 😁

خوشبحتلت.نعمت خیییلی بزرگیه.من همیشه تنهام.هیچکس تحویلم نمیگیره خودمم که نمتونم.ینی سالها تلاش کردم ...

میدونی من شخصیتم خیلی شادو پرانرژیه راحت جذب میکنم.. گاهی نمیرم پیش کسی بشینم انقد دوستو رفیق دارم خسه شدم😐