2777
2789

روانشناسه ، 

همسرم میگه امروز اومده گرم احوال پرسی کرده ، شماره مو گرفته کلی هم عشوه اومده.

من اصلا آدم وابسته یا شکاک و وسواسی نیستم به خاطر همینم همسرم باهام راحته و خب برام مهم نیست چون معتقدم مردی که با یه عشوه از راه به در بشه همون بهتر زودتر بره ،

همسرمم راجبم می‌دونه اینو که اولین اشتباهش آخریشه .

خیلی پیش اومده با خانم های هم کارش صحبت کرده یا منشی خانوم داشته ولی هرگز نظری نداشته یا من چیزی حس نکردم ولی از ظهر که اینو‌گقت یه طوری شدم .

باردارم شاید به خاطر همینه حساس شدم .

ولی نمی‌خوام حساسیت به خرج بدم که حساسش کنم .

😑🫠 شاید دلیل اینکه حساس شدم اینکه خودم آرزو داشتم روانشناس شم ولی  قسمت نبود 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرت یا خیلی ساده است یا خیلی کم هوش که اومده میگه فلانی با عشوه با من سلام و علیک کرد 

دلیلی برای گفتنش نبود 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

یه حس منفی از برخورد اون خانم گرفتم .

ولی خب، به همسرت اعتماد داری و باهم راحتین پس جای هیچ شک و شبهه ای نیست . به زندگیت برس و خودتو برای تربیت یه انسان جدید آماده کن 

به افکار منفی پر وبال نده

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

به نظرم همبن که انقدر راحت میاد برات میگه نشونه اعتماد عمیقی هست که بینتون هست ‌ خرابش نکن ولی دورادور حواست به خانومه باشه واقعا گاهی اقایون منظوری ندارن خانوما مشکل سازن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ن عزیزم حساس نشو ولی زیر نظر بگیرش 

من خیلی زود متوجه تغییرات میشم ولی همسرم اصلا تو این باغا نیست یا فکر خیانت ابدا نیست حتی گاهی گوشیش رو یادش می‌ره با خودش ببره ، 

رفت و آمدشم از وقتی ازدواج کردیم یه طور بوده شهرمونم کوچیکه اینطوری نیست که آدم بتونه راحت با کسی باشه .

تعجب میکنم از خودم اولین باره نسبت به همچین چیزی حساس شدم و اعصابم خورد شده 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾