2777
2789

ایشالا همه تون حاجت روا بشید:) 

من خیلی خستم...از خوندن و نتیجه نگرفتن خستم، روحم خستس...میترسم، استرس دارم، خانوادم مجبورم میکنن همین امسال برم دانشگاه...نمیزارن شانسمو دوباره امتحان کنم..نمی‌خوام آرزوهام برام حسرت بشن...میگن دعا تون میگیره نی نی سایتیا:) وقتی مهربونی و این تاپیکو باز کردی میشه التماس کنم به نیت *کیانا* پزشکی قبول شه امسال دعا کنی برام؟ قسم میخورم که هر شب تا وقتی حاجتمو بگیرم برای هرکس دعا کرد برام دعا کنم...هرررر شب:) 

به سوی بیکران و فراتر از آن...🧸💜✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله موفق بشی دوست نی نی سایتی  خیلی زیاد تلاش کنم منتظرم تابستون تگم کنی بگی که قبول شدی❤️ ...

ممنونم ازتتتت 

انشاالله حتماااا نکن میکنم و فراموش نمیکنم مهربونیتووو 

منم از خدا می‌خوام آرزوهاتو زندگی کنی🤍✨

عزیزدلم التماس چرا حتما من قول میدم هر سری که زیارت عاشورا میخونم به یادت باشم

عههه من تورو یادمهههه:))) 

فراموشت نکردم منم همیشه از خدا می‌خوام که زندگیت همون‌جوری باشه که تو دوست داری و حالت خوبه🥺🤍✨ 

ممنونم ازت خیلیییی

ممنونم ازتتتت  انشاالله حتماااا نکن میکنم و فراموش نمیکنم مهربونیتووو  منم از خدا می‌خوا ...

باریکلااااا کیانا خانم خوشگل❤️

پا پس نکشیاااا

تو هیچیت از اونایی ‌که قبول شدن کمتر نیست❤️❤️

عههه من تورو یادمهههه:)))  فراموشت نکردم منم همیشه از خدا می‌خوام که زندگیت همون‌جوری باشه که ...

ممنون عزیزدلم از این به بعد تو تاپیکای مذهبی هم تگت میکنم تا بقیه دعات کنن اصلا خودتو ناراحت نکن آجی عزیزم

باریکلااااا کیانا خانم خوشگل❤️ پا پس نکشیاااا تو هیچیت از اونایی ‌که قبول شدن کمتر نیست❤️❤️

چقدر وایب خوب میدی بهمممم🧸🤍✨ 

خوش شانسم که اومدی به تاپیکم:) 

عزیزم دعات میکنم ساداتم منتظر میمونم تگم کن و بگو که قبول شدی 

ممنونمممم خیلی خیلی زیاااد...شما که خودتون به خدا نزدیکین و قطعا پاک و مهربون...اما منم پای حرفم میمونم و هرشبببب هرشب دعاتون میکنم😍🤍🤍🤍 

چشمممم شمارو هم فراموش نمیکنم منم ابدا