2777
2789

خانما من تو اطرافم عاشق ترین زوج هارو دیدم که یا بعد یه مدتی ازهم سرد شدن یا جدا شدن یا رابطشون مثل قبل نشده 

همش با خودم میگم تنها موندن بهتر از اینه که فردا بنا به دلایلی از طرف خسته بشی بعد هرروز مجبور بشی تحملش کنی و باهاش سر یه سفره بشینی 

جالب اینجاست تو این مملکتی که قانونش قانون جنگله هم طلاق به این راحتی ها نیست ، یعنی اگه بری بشینی جلو قاضی بگی من از این خسته شدم دیگه دوسش ندارم میگه برو بشین سرجات بابا دلت خوشه ها 

خلاصه من میگم تا اونجایی که میشه تنها زندگی میکنم بعدش میرم خونه سالمندان اینجوری به نظر من بهتره 

بخدا آرامش روحی روانی خیلی مهمتر از همه چیزه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اینم بگم من با یکی دوست بودم قرار بود ازدواج کنیم 

این هرچند وقت یکبار هی بهونه میاورد میگفت چرا نمیای همو ببینیم و دعوا مینداخت وسط ، حقیقتش دیگه روح و روانم یاری نکرد بلاکش کردم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنهایی یکنفره بهتر از تنهایی دونفرست

آره دقیقا منم از همین میترسم 

دقیقا قانون ازدواج در ایران ضد زن هست

تازه اگه مَرده هم سفت و سخت بگه طلاق نمیدم دیگه واویلا 

بخدا ما یدونه همشهری داریم طرف زن اولشو طلاق نداده یعنی میخواد اذیتش کنه ، خودشم نامه ازدواج مجدد گرفته ازدواج کرده اونو زنه بلاتکلیف مونده 

تازه بچش هم دوماهه دنیا اومده 

اینم بگم من با یکی دوست بودم قرار بود ازدواج کنیم این هرچند وقت یکبار هی بهونه میاورد میگفت چرا نمیا ...

چند سالته؟ 

عزیزم حرفات کاملا درست بود 

من 28 سالمه 

منو همسرم پنج سال اول زندگی عشقمون رابطمون زندگیمون خوشبخیمون خوشیمون و...زبانزده اشنا و فامیل بود 

پارسال فهمیدم که داره بهم خیانت میکنه 

و من بخاطر حرف مردم 

و پشتیوانه نداشتن 

و بچه هام 

دارم تو این زمدگی کوفتی تباه میشم 

آرزوم اینکه دیه این لاشی بهم برسه 

تو ازدواج هیچی نیست 

لعنت به اونی که تو گوشمون گفت ازدواج یعنی خوشبختی و فلان 

ازدواج یعنی شروع بدبختی 

ازدواج یعنی سوال و جواب پس دادن به یه نر 

ازدواج یعنی حرص و جوش خوردن 

ازدواج یعنی لحظه به لحظه پیر شدن هععععععی

آره دقیقا منم از همین میترسم

چند تا موضوع مطرحه در مورد تداوم زندگی

در نقطه ابتدایی دو نفر باید شبیه هم باشن که نشونش اینه که حرفای مشترکی واسه گفتن داشته باشن

دومی انعطاف پذیری و شعور کافی واسه تغییر خودشون به مرور زمان

چون بهرحال دونفر زمان زیادی رو دارن با هم میگذرونن و اگر خودشون رو اروم اروم بهتر نکنن(مثل زندگی مجردی که کلید بد نشدن اقدام واسه بهتر شدنه) و انتظارات از همدیگرو به همدیگه تذکر ندن اون زندگی به بن بست میرسه