2777
2789
درس بخونه،چون دنیا رو نمیشه پیش،بینی کرد و دستش تو جیب خودش باشه. ولی اگه شوهرش خوب بود و وضع مالیش ...

بله عزیزم، زندگی قابل پیش بینی نیست معلوم نیست چ آینده ای در انتظارمونه، مخصوصاتو این دوره زمونه، بد حور زندگیا سخت شده قبلا جو زندگی اینطور نبود الان هر کی شاغله بهتره حالا سختیای خودشو داره اما باز همون شغل پشتوانس مخصوصا برا دخترا، که یه چیزی برا عرضه داشته باشن اینقد نگن تو زنی خونه داری کن مردت پول در میاره، ان شاالله خدا به شمام سلامتی بده لون سه سالو بار زندگیو به تنهایی کشیدی، حالا بیشتر مردا ن ولی یه سریاشون به قول شما هوا ورشون میداره بد عادت میشن

بله عزیزم، زندگی قابل پیش بینی نیست معلوم نیست چ آینده ای در انتظارمونه، مخصوصاتو این دوره زمونه، بد ...

ممنون عزیزم ۸ساله .کار کردم.و اکثرا خرج خونه دادم. سه سال شوهرم کامل بیکار بود بود قبل اونم بدهکار بود بخاطر خونمون. کلا بقول شما زندگیا خیلی سخت شده. خدا به همه مون کمک کنه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانه داری افتخار

ببینید خانه داری خوبه اما ن برای همیشه، من شخصا دوست داشتم در کنار خانه داری شاغل باشم هم حوصلم سر نمیرفت هم بخاطر جایگاه اجتمایش ولی صب که از خاب بیدار میشی تا شب باید با بچه ها شوهر سرو کله بزنی اونم بدون مزایا، وهرروز تکرار میشه

ببینید خانه داری خوبه اما ن برای همیشه، من شخصا دوست داشتم در کنار خانه داری شاغل باشم هم حوصلم سر ن ...

انصافا جایگاه خانم خانه دار نیارین پایین

اتفاقا جایگاهشون بالاس

کار استرش زیاد

واقعا همه چی پول نیس 

آقا محمدرضا ۳۵ ساله

[QUOTE=322300269]انصافا جایگاه خانم خانه دار نیارین پایین اتفاقا جایگاهشون بالاس کار استرش زیاد واقعا همه چی پول ن ...[/Qمن پایین نمیارم ولی یه واقعیته، همه اینایی که میگین درسته چون من خودم خانه دارم، بحثم سر اینه که خانه داری یه شغل بی مزایاس

من درس نخوندم یعنی دانشگاه نرفتم، اما بعضی مپاقع میگم اگه درسمو میخوندم شاید شذایطم بهتر میبود

فکر نمیکنم فرقی میکرد  چون من هم دانشگاه رفتم هم عاشق رشته م بودمد هم ۱۰ سال شاغل بودم هم خودم بعد ۱۰ سال دیگه خسته شدم نخواستم دیگه  برم 

حس پوچی نمیکنم ولی فقط انگار  منتظرم تموم شده 

تکرار مراسمای تکراری به جای اینکه حالمو خوب کنه بیشتر معذبم میکنه  حتی تولد خودم یا عید، شب یلدا..... نمیدونم چمه 

همه شو یه مسخره  بازی تکراری میبینم

یه تاجی
فکر نمیکنم فرقی میکرد  چون من هم دانشگاه رفتم هم عاشق رشته م بودمد هم ۱۰ سال شاغل بودم هم خودم ...

نه اینطور نگید، یه خانوم مستقل از لحاظ مالی خیلی وضعش از یه خانومی که فقط تو خونس وهیج درامدی نداره بهتره، بنظر من خیلی این دو باهم فرق میکنن 

عزیزم دنیا همینه تکراریه ولی ما میتونیم تنوع بهش بدیم 

یکیم همین شاغل بودنه بنظرم

نه اینطور نگید، یه خانوم مستقل از لحاظ مالی خیلی وضعش از یه خانومی که فقط تو خونس وهیج درامدی نداره ...

بعله استقلال مالی که خیلی خوبه ولی کارم استرس و خستگی های زیادی داره

یه تاجی