2777
2789

اون موقع به افسر زنگ نزدیم کروکی بکشه. الان میگه خسارتش زیادمیشه میشه بازم از بیمه استفاده کرد؟

کروکی  و گزارش پلیس میخواد تا جایی که میدونم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ربطی به افسر نداره

باید بیمه بهت بده

ما پارسال زدن به ماشینمون خرجش زیاد شد طرف یه برگ بیمه بهمون داد 

چند روز پیشم باز همین طور پارک کرده بودیم زدن به ماشینمون حالا اون گفت یمه نمیدم هرچی خسارت شد میدم

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نمیشه باید کروکی بکشه..مقصر شما بودی؟

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
کروکی  و گزارش پلیس میخواد تا جایی که میدونم

نه ما که پارسال بیمه خسارتمونو داد افسرم نیومد که کروکی بکشه 

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
خدا کنه بیمه بده، الان چند نفر گفتن حتما باید گزارش پلیس باشه

والا تا جایی که من میدونم وقتی زده بودن به ماشینمون پلیس نیومده بود

چون بابام آدم دل رحمیه واینکه خوصله هم نداره وایسه تا پلیس بیاد و این حرفا 

برگ بیمه رو که از طرف گرفت برد  بیمه تقریبا بعد چند روزم سریع خسارتو پرداخت کردن

تازه بیشتر از اون چیزی که خرجش شد هم دادن

بیمه تون چی بوده عزیزم؟ 

ما خودمون بیمه ایران داریم

ما مقصر نبودیم بهمون زده بودن 

نمیدونم بیمه اون چی بود