2777
2789
الان ۱۵ شده آره اینم هست بخصوص اثابت ب دوستانشون من سر همین ک میخواست ب دوستش اثبات کنه چون رفیقش می ...

یه موضوع مهم دیگه هم اینکه ارتباط دختر با پدر خیلی مهمه و بنظرم حتما از همسر گرامی بخواین ساعاتی توی طول روز رو هم به گلدخترتون اختصاص بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلومه چون دروس رو که آنلاین کردن، خانواده ها همه برا بچه هاشون گوشی گرفتن، و الانم هرکدوم که ندا ...

منم ۱۴،۱۵ساله بودم درسا مجازی شد به خاطر کرونا 

از گوشی مامانم استفاده کردم

یه موضوع مهم دیگه هم اینکه ارتباط دختر با پدر خیلی مهمه و بنظرم حتما از همسر گرامی بخواین ساعاتی توی ...

بدبختی من از این جاست ک همسرم توجه کافی ب دختر خانم نداره الویتش فقط کارش هست و خانواده اش 

سلام عزیزم

بنظر من که اصلا سن مناسبی برای اینکار نیست ایشون باید از ثانیه به ثانیه این سنین به خوبی استفاده کنن و این مسیر غلطیه سن شون اوج بلوغه 

و ممکن خیلی ضربه های بخوره که جبران ناپذیر باشه

در جواب اون کاربری که گفتند مگه عصر حجر 

نه عصر حجر نیست اما خارج از کشور رو با کشور خودمون مقایسه نکنید 

اونا از بچگی رو این قضیه کار کردند و پایه کار رو فراهم کردن ولی ما نه

شما باید با روش درست با دخترتون صحبت کنید 

چون اگه این کارو ادامه بده خیلی لطمه شدیدی میخوره

نه خیلی خانواده باید باز باشه نه خیلی بسته 

تعادل حرف اول رو میزنه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

عزیزم بهش یک سری اموزش ها رابده عکس نده باهاش جایی نره 

اگرخودت نمی تونی اموزش بدهی ببرش مشاور

بعد هم بهش بگو من مخالف این کارم اما اگر قراره ادامه بدهی ازت فقط یک خواسته دارم بهم بگی چی بینتون پیش میاد یعنی ازهمه چیزهاتون مطلع باشم چون اونجوری خیالم راحتتره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

سلام عزیزمبنظر من که اصلا سن مناسبی برای اینکار نیست ایشون باید از ثانیه به ثانیه این سنین به خوبی ا ...

چرا فکر میکنید خارج همه چی اصولیه، نه والا تو خارج هم ما دیدیم که دغدغه این موضوع رو دارن

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

عزیزم بهش یک سری اموزش ها رابده عکس نده باهاش جایی نره اگرخودت نمی تونی اموزش بدهی ببرش مشاوربعد هم ...

بنظرت میاد بشینه همه چیو به مامانش بگه؟! 

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

عزیزم من از اول باهاشون دوست بودم فقط چون شدید ناراحت شودم برخورد تندم باعث شود دور بشه

الان یا خودتون با مهربونی مشاوره بهش بدید یا با یه مشاور صحبت کنه 

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)