2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسن دختر من تقریبا منم با این موضوع مواجه شدم خیلی هم عصبانی شدم ولی حقیقت عصبانیت کارو بد تر می کن ...

اره عزیزم فقط با صحبت اونم نه در حد زیاد ک فکر کنن داری نصیحت میکنی بچها از نصیحت زیاد بعدشون میاد من ک با چند نفر مشورت کردم گفتن ببر مشاوره اونا بهتر میتونن راهنمایی کنن 

اره عزیزم فقط با صحبت اونم نه در حد زیاد ک فکر کنن داری نصیحت میکنی بچها از نصیحت زیاد بعدشون میاد م ...

کاملا درسته البته مشاوره ها هم حقیقت تعداد محدودی واقعا راهکار عملی ارائه میدن و اکثرا کلیشه ای حالا با احترام به عزیزان این شغل ولی بنظرم خود پدر و مادرا بهترین مشاور برای بچه ها هستن چون باهاشون زندگی می کنن

کاملا درسته البته مشاوره ها هم حقیقت تعداد محدودی واقعا راهکار عملی ارائه میدن و اکثرا کلیشه ای حالا ...

بهترین مشاور پدر و مادر قبول دارم مثل دختر بزرگه خودم ک هر حرفی قبول میکنه اما بعضی بچها من دختر دومیم ذاتش اون طوری نیست حالا ب خاطر افتضاح سنی گوش نمیکنن 

خب طبیعیهمگ زمان قدیمه عقب مونده باشی بخای بترسیبچه باید معاشرت کنهاینجا دختر و پسر جدا میکننولی بهش ...

هرزهای تو خیابون حاصل افکار امثال شماست. همونایی ک تو دستشویی  دارن بچه ب دنیا میارن!

دختر ۱۸-۲۰ زوده ازدواج کنه میشه کودک همسری ولی اگ ۱۴ سالگی رفیق پسر داشته باسه عیب نداره عقلش میرسه و خودشو جسم و روحشو نابود نمیکنه

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

بهترین مشاور پدر و مادر قبول دارم مثل دختر بزرگه خودم ک هر حرفی قبول میکنه اما بعضی بچها من دختر دوم ...

دختر دومی چند سالشه؟ گاهی البته بنظرم بخاطر اینکه می‌خوان خودشون رو اثبات کنن لجبازی می کنن

الهی چند سالشه ایشون؟ احتمالا خواهرتون واکنش تند نشون میدادن در برابر خواسته های این عزیز

اون دختر خواهرم ۱۷ بود اون زمان یک سال پیش آره واکنش تند ک خیلی چون بچه اولش بود خیلی حساس بود روش

هرزهای تو خیابون حاصل افکار امثال شماست. همونایی ک تو دستشویی دارن بچه ب دنیا میارن!دختر ۱۸-۲۰ زوده ...

👌👌بعد گند میخوره ب جامعه میگن این همه گند از کجا آمد خوب وقتی آزاد بذاری زیاد و بچه هیچی نگی اون از کجا میخواهد متوجه خوب بد و دنیا بشه