2777
2789
عنوان

کسی از بهزیستی سر در میاره؟؟

240 بازدید | 10 پست

سلام خواهرا و بردار 

من مشکل صرع دارم و چشمام بیشتر از پنجاه درصد ضعیفه.

رفتم بهزیستی شهرمون بهم گفت کلی مدرک فلان و. بیسار رفتم همه رو اوردم پروندمد کامل کردم اما میگن تو صفی و بهم هیچی نداده الان دو ساله ک توی صفم و هنوز مستمری بهم تعلق نمیگیره کسی میدونه باید چیکار کنم ؟؟؟ توی روستا هستم دسترسی ندارم. آنلاین میتونم شکایتی پیگیری چیزی بکنم؟؟؟

آقا هستم

سلام. بعید می‌دونم آنلاین نتیجه بگیرید .

برید بهزیستی و به مافوق افرادی که کار شما رو انجام میدم مراجعه کنید . پایین نامه درخواست تون هم بزنید رونوشت به بیت رهبری  رونوشت به ریاست جمهوری رونوشت به ریاست کل بهزیستی و از این عناوین که یکم بترسن مبادا شما به اینا مراجعه کنید 

سلام. بعید می‌دونم آنلاین نتیجه بگیرید . برید بهزیستی و به مافوق افرادی که کار شما رو انجام میدم مر ...

متوجه نشدم والا من با خود ریس بهزیستی صحبت کردم دیکه مافوق بالاترش نداشت 

آقا هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چرا سر کار نمیرید ؟؟

چرا باید به ی جوون ۳۰ ساله سالم مستمری بدن؟

هدف درامد 800 میلیون در ماه                                                                                

متوجه نشدم والا من با خود ریس بهزیستی صحبت کردم دیکه مافوق بالاترش نداشت 

دوباره برید پیش خودش و بگید کاری پیش نرفت و سماجت به خرج بدید .متاسفانه این کارا رفت و آمد زیادی میخواد و کفش اهنی لازمه اما بالاخره جواب میگیرید 

دوباره برید پیش خودش و بگید کاری پیش نرفت و سماجت به خرج بدید .متاسفانه این کارا رفت و آمد زیادی میخ ...

اخه ی جوریه تو شهر کوچیکی هستیم نمیخام فک کنن گدا هستم منظورم اینکه نمیدونم چجوری بگم والا

آقا هستم
اخه ی جوریه تو شهر کوچیکی هستیم نمیخام فک کنن گدا هستم منظورم اینکه نمیدونم چجوری بگم والا

برو دنبال کار بگرد داداش 

موفق میشی 

هدف درامد 800 میلیون در ماه