2777
2789
مگه خیال بافیم جز اختلال روانیه؟! من همیشه خیال بافی و رویا بافی میکنم مخصوصا شبا قبل خواب

خیال بافی با شخص واقعی نه خیال بافی و ذهنیت دروغ بله وسواس فکری هستش

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
حالا دکتر چرا نمیری 

تحت نظر دکترم دیگه خسته شدم دیگه نمیخوام برم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت مشکلی نداره با این قضایا؟

شوهرم میگه کم بهش فک کن میدونه همش دروغه و واقعیت نیست میگه خودت برای خودت گندش کردی من هزار بار امتحانت کردم کاری نمیکنی

توروخداازهمین الان جلوشوبگیر من تجربه داشتم الان حالم خیلی بدتره

چیکارکنم حتی باورکن هرچی نطر ونیازکردم تواین سالیادم رفته دیگه قسم الکیم انقدخوردم سراین موصوع ک کناربزارم حس گناهکاری میکنم وتوبه نمیتونم بکنم ۴ ساله

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
من حتی خواب فکرهای بی ارزشم رو میبینم تو هم خوابش رو میبینی 

متاسفانه من نگرانیام همون خواب ها هستش خوابامو فک میکنم واقعیته

ببین من میرم عروسی برای مثال مثلا یه مردی رو ببینم دیگه به هیچ وجه نگاش نمیکنم حالاهرمردی بعد بیام خ ...

همون لحظه که هر فکری به سراغت میاد ذهن تو دور کن مثلا پاشو برو پیاده روی خرید یا کتاب بخون و ...

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
اصلا یه دفعه قطع نکن.میخوای دکترت رو عوض کن یا بهش بگو میخوای دیگه نخوری

اره ببینم میرم پیشش باهاش حرف بزنم

شوهرم میگه کم بهش فک کن میدونه همش دروغه و واقعیت نیست میگه خودت برای خودت گندش کردی من هزار بار امت ...

اسی عزیزم میخوای قرص ت رو ترک کنی باید طبق اصول ترک کنی یهویی ترک نکنی خدا نکرده تشنج میکنی با حالت خیلی بدتر از الان میشه 

مثلا من خودم فلوکستین 20میخوردم بعد به دکتر گفتم ترک کنم گفت مثلا یک هفته فلوکستین ده بخور بعدا یک روز در میون بخور بعد ترکش کن کلا نخور 

آگ میخوای ترک کنی ترک کن ولطفا طبق اصول ارک کن 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
عزیزم چیزی هم میبینی؟ توهم

نه فقط فکرای توسرمه مثلا باخودم میگم نکنه داری ارایش میکنی بری بیرون برای کسیه بعددیگه ارایش نمیکنم الان چن ماهه بخاطراین موضوع ارایش نکردم

نه فقط فکرای توسرمه مثلا باخودم میگم نکنه داری ارایش میکنی بری بیرون برای کسیه بعددیگه ارایش نمیکنم ...

من این فکر رو داشتم 

همش فکر میکردم که باعث میشم مردای متاهل زد به راه بد بکشونم و همش حس عذاب وجدان 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
گلم ببخشید ببخشید ولی کاش تو مجردی خودت و درمان می کردی،  لطفا لطفا ازت خواهش میکنم که اگه رفتا ...

نه درست میگید خب بالاخره منم شرایطش رو نداشتم پدر و مادر بهشون بگی میگن نه مگه دیوانه ای یا بیشتر از ترس پدرم نمیگفتم بماند ،....

آره یا کمی دستم باز بشه حتما دخترم رو میبرم نمیخوام شب و روزهای منو تجربه کنه 

عزیز یعنی فراموش کاری؟ چطور یادت نمیاد با کسی حرف نزدی

نه من مطمئنم با کسی حرف نزدم ولی به خودم شک دارم باید یکی دیگه تاییدم کنه