2777
2789
من وسواس فگری هز دست دادن خدایی نکرده عزیزانم رو دارم حتی فکرایی که میکنم خوابش رو میبینم و خودخوری ...

متاسفانه منم ازاول اینجور بودم الان وسواس فکریم شک به خودمه لطفا به فکرت اهمیت نده چون هر چن یه وقت شکل فکر کردنت عوض میشه

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
اینجور مشکلات باید ریشه یابی بشن یعنی بخصوص همین وسواس .مربوط به طرحواره هوایی هست که از بچگی توی ما ...

میشه بیشتر بگی متوجه نشدم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخود قرص‌ها قطع کردن عوارض زیادی داره . مشکلی پیش نیومد بعدش؟ معمولا قرصهای اعصاب اینجوری آن. اگر ه ...

متاسفانه قطع کردم دوباره حالم بد شد ولی دوباره رفتم الانم بعد ۶ماه هی داره قرصاموبیشترمیکنه منم دیگه نمیخوام برم

رواندرمانی چطور؟ فقط قرص مصرف میکنین؟

فقط قرص

چه مدت هست شروع کردین؟ کسی کمکتون می‌کنه ؟

نه تقریبا یک هفته 

شما چه علائمی روداری؟

بخصوص این ۲سال اخیر هروز ، هرساعت، هر دقیقه غم و حال بد و حس پوچی و سردرگمی

تجربه میکنم. اینطور نیست که چند روز حالم خوب باشه ، چندروز دیگه نه. خیلییییی سخته

حوض نقاشی
چه مدت هست شروع کردین؟ کسی کمکتون می‌کنه ؟

تغیرنکردم نه بدتر نه بهتر فعلا فقط درحد تست هستش

متاسفانه منم ازاول اینجور بودم الان وسواس فکریم شک به خودمه لطفا به فکرت اهمیت نده چون هر چن یه وقت ...

اره میدونم من از بچگی این وسوهس باهم بود و ولم نمبکنه الان هم این وسواسم هم به مو گیر دادم که کچل شدم و موهام خالی شده و همش هز ته میزنم و روسری میپوشم حتی تو خونه

نه اگه اسکیزو داری باید حتما دارو بخوری.

و در کنار دارو بری پیش روانشناس که اختلال هاتو رفع منی.

همسر منم وسواس فکری داره اینجوریه که اگه کاری داشته باشه اصلااا نمیتونه از فکرش درآد یا بایکی بحثی کرده باشه دیگه اصلا یادش نمیره 

مدام در مورد یه چیزی حرف میزنه فکر کن یه سال پیش یکی بهش فحش دادع تا الان هر چند وقت یبار بحثو پیش میکشه و یه ساعت حرف میزنه

وسواس به چی داری 

مرتب بودن

طیف رنگ ها

نحوه قرار گیری اشیا بر اساس سایز

شستن دست

وسواس روی نوشتن، بطوری که اگر ۱۰۰ صفحه نوشته داشته لاشم رو یکیش خط بیفته بااید از اول بنویسم

صاف بودن خطوط

و....