2777
2789

سلام خانما توروخداااا وجدانااا حقیقتو بیاین بگید کدومش بهتره میدونم بدنا باهم فرق دارن اما تجربیاتتونو بگید من دو سه هفته دیگ نهایت زایمانمه میگن اپیدورال ضرر داره و متخصص بیهوشی شب نمیاد اگ زایمانت شب باشه درسته؟؟؟از زایمان طبیعی با اپیدورال بیشتر رضایت دارین یا فیزیولوژیک؟؟؟

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نوع زایمان اختیاریه؟

سز بخای وقتی شرایط طبیعی داری اختیاری هم میشه بیمارستان خصوصی

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

ببین نظر همههههههه متفاوته الان یکی میاد میگه سز یکی میگه طبیعی و واقعا بیشتر میمونی تو دو راهی من میخوام طبیعی بیارم واسه اینکه بعدش بتونم شکمم و ببندم جای بخیه رو شکمم نمونه درسته شاید طبیعی هم بعدش بخیه بخوری و راحت نباشی ولی حداقل مثل سزارین نیست نگران باشی و اونقدر سختت باشه 

طبیعی با اپیدورال  چندنفرهم انجام دادن بسیار اضی بودن

اگ شب زایمانت باشه متخصص بیهوشی میاد برات تزریق کنه؟چون ماما بهم گف شب نمیاد الان بین دوراهی موندم😕🤦🏻‍♀️

مامانم ۴ تا اورد ۲ طبیعی ۲ سز زایمانای طبیعیشم به شدت طولانی و درناک ولی به معنی واقعی کلمه سر سزا ...

بااین حال طبیعی رو بیشتر قبول داره؟!

من سز کردم هردتاشونو ، عالی بود ، هیچ مشکلی هم نداشتم ولی باید بزای سز پیش جراح خوب و بیمارستان خوب ...

منم این س ماه اخیر از شدت استرس تنگی نفس و‌تپش قلب گرفتم میترسم برای طبیعی نفس کم بیارم🤦🏻‍♀️

ببین نظر همههههههه متفاوته الان یکی میاد میگه سز یکی میگه طبیعی و واقعا بیشتر میمونی تو دو راهی من م ...

منم از رد بخیه رو شکم بدم میاد خصوصا الان ک‌ترک‌هم‌نخورده خداروشکر نمیخام ریختش بهم بخوره ضمن اینک‌کلاسای ورزش بارداری رو‌هم رفتم از لحاظ جسمی حس میکنم اماده ام اما روحی اصلاااا هرچی نزدیک تر میشم ب زایمان بیشتر دو دل میشم

بچم تا هفته ۳۴ بریچ بود یهو سفالیک شد اینجام سز اختیاری نمیکنن

بااین حال طبیعی رو بیشتر قبول داره؟!

ارهههه

توی طبیعیا از فردای زایمان خودش کاراشو میکرد عالی بود حال روحیش

توی سزارینش سر یکی ۱ ماه سر اون یکی ۱۰ روز بیمارستان بستری بود،نمیتونست شیر بده به بچه ها ،هنوز ک هنوزه مشکلاتش تموم نشده چسبندگی گرفت و ...

منم این س ماه اخیر از شدت استرس تنگی نفس و‌تپش قلب گرفتم میترسم برای طبیعی نفس کم بیارم🤦🏻‍♀️

والا برای من که خیلی خوب بود ولی الحق جراح هم کارشو خوب انجام داده بود ، یکم فقط چند روز اول جای بخیه درد داشت که اونم تو طبیعی از پایین باید درد بکشی و جرواجر بشی😅

منم از رد بخیه رو شکم بدم میاد خصوصا الان ک‌ترک‌هم‌نخورده خداروشکر نمیخام ریختش بهم بخوره ضمن اینک‌ک ...

خدا بزرگه هرچی صلاحت باشه همون میشه دیگه منم هم خودم و آماده کردم واسه طبیعی هم سززر چون نمیدونم چی در انتظارمه