سلام خانما توروخداااا وجدانااا حقیقتو بیاین بگید کدومش بهتره میدونم بدنا باهم فرق دارن اما تجربیاتتونو بگید من دو سه هفته دیگ نهایت زایمانمه میگن اپیدورال ضرر داره و متخصص بیهوشی شب نمیاد اگ زایمانت شب باشه درسته؟؟؟از زایمان طبیعی با اپیدورال بیشتر رضایت دارین یا فیزیولوژیک؟؟؟
ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻♀️
ببین نظر همههههههه متفاوته الان یکی میاد میگه سز یکی میگه طبیعی و واقعا بیشتر میمونی تو دو راهی من میخوام طبیعی بیارم واسه اینکه بعدش بتونم شکمم و ببندم جای بخیه رو شکمم نمونه درسته شاید طبیعی هم بعدش بخیه بخوری و راحت نباشی ولی حداقل مثل سزارین نیست نگران باشی و اونقدر سختت باشه
ببین نظر همههههههه متفاوته الان یکی میاد میگه سز یکی میگه طبیعی و واقعا بیشتر میمونی تو دو راهی من م ...
منم از رد بخیه رو شکم بدم میاد خصوصا الان کترکهمنخورده خداروشکر نمیخام ریختش بهم بخوره ضمن اینککلاسای ورزش بارداری روهم رفتم از لحاظ جسمی حس میکنم اماده ام اما روحی اصلاااا هرچی نزدیک تر میشم ب زایمان بیشتر دو دل میشم
بچم تا هفته ۳۴ بریچ بود یهو سفالیک شد اینجام سز اختیاری نمیکنن
ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻♀️
منم این س ماه اخیر از شدت استرس تنگی نفس وتپش قلب گرفتم میترسم برای طبیعی نفس کم بیارم🤦🏻♀️
والا برای من که خیلی خوب بود ولی الحق جراح هم کارشو خوب انجام داده بود ، یکم فقط چند روز اول جای بخیه درد داشت که اونم تو طبیعی از پایین باید درد بکشی و جرواجر بشی😅