سلام خانما توروخداااا وجدانااا حقیقتو بیاین بگید کدومش بهتره میدونم بدنا باهم فرق دارن اما تجربیاتتونو بگید من دو سه هفته دیگ نهایت زایمانمه میگن اپیدورال ضرر داره و متخصص بیهوشی شب نمیاد اگ زایمانت شب باشه درسته؟؟؟از زایمان طبیعی با اپیدورال بیشتر رضایت دارین یا فیزیولوژیک؟؟؟
ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻♀️
والا برای من که خیلی خوب بود ولی الحق جراح هم کارشو خوب انجام داده بود ، یکم فقط چند روز اول جای بخی ...
کلا زایمان هردو روش یکی قبل یکی بعد درد داره من نمیتونم با روند هردو مدل زایمان کنار بیام درین حد ک از فکر کردن بهش افسرده شدم🤦🏻♀️هرچند ک کادر درمان خیلی موثرن
ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻♀️
ارهههه توی طبیعیا از فردای زایمان خودش کاراشو میکرد عالی بود حال روحیش توی سزارینش سر یکی ۱ ماه سر ...
دقیقا منم اطرافم اکثرا طبیعی هستن زود سرپا شدن و راضی بودن اما خب همون حین زایمان همش میگن مرگو ب چشم دیدن این لحظه های اخر قشنگگگگ منو منصرف کردن کاش میشد بچه رو لک لکا میاوردن😒😅