2777
2789
عنوان

طبیعی یا سز؟؟؟خوااااهشا جواب بدید🔴😑

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 22 پست
والا برای من که خیلی خوب بود ولی الحق جراح هم کارشو خوب انجام داده بود ، یکم فقط چند روز اول جای بخی ...

کلا زایمان هردو روش یکی قبل یکی بعد درد داره من نمیتونم با روند هردو مدل زایمان کنار بیام درین حد ک از فکر کردن بهش افسرده شدم🤦🏻‍♀️هرچند ک کادر درمان خیلی موثرن

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
خدا بزرگه هرچی صلاحت باشه همون میشه دیگه منم هم خودم و آماده کردم واسه طبیعی هم سززر چون نمیدونم چی ...

ان شالله ب سلامتی همه فارغ شیم بگذره این دورانم این ماه اخر بشدت سخته از لحاظ روحی باید خیلی قوی بود

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارهههه توی طبیعیا از فردای زایمان خودش کاراشو میکرد عالی بود حال روحیش توی سزارینش سر یکی ۱ ماه سر ...

دقیقا منم اطرافم اکثرا طبیعی هستن زود سرپا شدن و راضی بودن اما خب همون حین زایمان همش میگن مرگو ب چشم دیدن این لحظه های اخر قشنگگگگ منو منصرف کردن کاش میشد بچه رو لک لکا میاوردن😒😅

کلا زایمان هردو روش یکی قبل یکی بعد درد داره من نمیتونم با روند هردو مدل زایمان کنار بیام درین حد ک ...

من باشم میگم همون سزارین زیر دست جراح خوب

لااقل موقع خروج بچه تو بیهوشی نمیفهمی دارن چکار میکنن

بعدش فقط یکم موقع تکان خوردن درد داره شکمت ، اونم نهایتا تا یک هفته یکم اذیتی 

وگرنه فرداش میتونی راه بری و مرخصی

اره ولی بنظرم درد لحظه ای بهتر از تاونای بلند مدته

دقیقا موافقم خدا ان شالله توانشو بهمون بده

من باشم میگم همون سزارین زیر دست جراح خوب لااقل موقع خروج بچه تو بیهوشی نمیفهمی دارن چکار میکنن بع ...

بدیش اینه اینجا اختیاری انجام نمیدن سز رو بچم تا ۳۴هفته بریچ بود گفتم حتما سز میشم اما یهو چرخید و من موندم با این حجم استرس