2777
2789
عنوان

چالش لاغری

196 بازدید | 20 پست

میخوام تو ده روز رژیم بگیرم و ورزش کنم 

هر روز میگم چیکار کردم و در نهایت نتیجه کلی رو میگم بهتون امیدوارم به دوستانی که میخوان لاغر بکنن کمک و انگیزه بشه 

زندگی ۷ ساله آرزوی منو به رویا تبدیل کرده نی نی سایت جان تو هم بذار نام مستعار من عوض نشه و همون کنکور پر انرژی بمونه 

امروز سوم دی ماه روز اولم بود 

صبح سه تا کاهو خوردم ،یک سیب متوسط ،یه تخم مرغ سرخ شده 

ظهر یک کاسه سالاد کاهو با ماست ،پنج قاشق خورش ،دو تکه مرغ سرخ شده ،یک انار 

شب ده دونه جگر سرخ شده با یک پیاله ماست 

یه لیوان چایی سبز و زیره 

و بعد ناهار و قبل شام تو یک لیوان اب یه قاشق سرکه سیب ریختم 

حدود ۲۵ دقیقه ورزش هوازی کردم و یک ساعت پیاده روی 

وزن اولیه 63/5

زندگی ۷ ساله آرزوی منو به رویا تبدیل کرده نی نی سایت جان تو هم بذار نام مستعار من عوض نشه و همون کنکور پر انرژی بمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۷۶/۲۰۰ ده روز دیگه منو تگ کن  بکشیم خودمونو چقد کردیم

حتمااا

تا ورزش نکنی و. تغذیه رو رعایت نکنی امکان نداره موفق بشی اولین راه ورزش هست trx. از بهترین ورزش هاست

شما در  جواب صحبت من این حرفو گفتید ؟

نونوبرنجو حذف کردی؟

اره ولی فقط برای ده روز البته در کنارش قرص ویتامینه مصرف میکنم 

بله 

من قبلا هم انجام دادم و جواب گرفتم 

و اینکه من تغذیه رو رعایت میکنم، و نگفتم ورزش نمیکنم

ورزش هم انجام دادم

من دوماه هست رژیمم با مانکن پیش میرم اما روزی بین ۵۰۰تا نهایتا ۸۰۰کالری مصرف میکنم..گاهی ۳۰۰یا ۴۰۰ هم هست..وزن اولم نزدیک به ۹۰..بعد شدم ۸۴..الان حدود دوهفته پیش وزن کردم ۷۷ونیم بودم‌‌..کمرم باریک شده.صورت کوچولو شده کیف میکنم واقعا‌‌‌..میخوام به ۶۰برسم‌‌..اولین باره رژیم گرفتم و واقعا فهمیدم تنها راه لاغری هست