2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان آرزومه

238 بازدید | 17 پست

متاهلم یه پسر شیطون دوساله دارم و چهار ماهه باردارم انگشتر فروختم و کتاب تست تهیه کردم(رشته انسانی)به نظرتون چجوری بخونم که بتونم دانشگاه فرهنگیان قبول بشم؟من خودم عاشق معلمی هستم ولی نشد تا حالا کنکور شرکت کنم و ... همسرمم فقط راضی میشه برم فرهنگیان مشاور گرفتم اما از بس برنامه سنگین داد و نتونستم برسونم افسردگی گرفتم و حتی تصمیم به عقب نشینی کردم ولی الان می‌خوام خودم برنامه ریزی کنم خواهش میکنم هر حرف یا نصیحتی که می‌تونه کمکم کنه دریغ نکنیم..نی نی سایت هم زیاد نمیام بعد مدتها با این تایپیک اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم همین طور با این تفاوت که امسال کنکور دارم 😊

انشاءالله حتما موفق میشین  

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ببخشید چند ساله هستید؟

برای فنون وزن شعر ها رو به صورت سماعی کار کنید که راحت اون تست ها رو بتونید جواب بدید و به دست آوردن وزن ها وقتتون نگیره 

برای آرایه های ادبی تست زیاد بزنید

برای تاریخ و جغرافی هم حواستون باشه سطح سوالا بالا رفته و مثل کنکور های قبل ساده نیست باید مفهومی بخونید (باتوجه به کنکور ۴۰۲ میگم)

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
 ببخشید چند ساله هستید؟ برای فنون وزن شعر ها رو به صورت سماعی کار کنید که راحت اون تست ها رو ب ...

۲۲ گلم سماعی چطوریه؟کتاب تست میکروطبقه بندی گاج گرفتم واسش

۲۲ گلم سماعی چطوریه؟کتاب تست میکروطبقه بندی گاج گرفتم واسش

سماعی یعنی برای به دست آوردن وزن شعر ها اون علامت های کوتاه کشیده و بلند رو زیرش ننویسی و با خوندن شعر وزن و آهنگش بیاد به ذهنت

این کار با تمرین امکان پذیر میشه

کاش من نزدیکتون بودم بهتون یاد میدادم با کمال میل 

نمیدونم با تایپ کردن منظورمو میرسونم یا نه

موضوع دیگه اینکه روانشناسی و اقتصاد که تک کتاب هستند رو حتما بخونید و تست بزنید ازش چون تک کتابن میشه درصد خوبی گرفت ازشون 

امسال برای کنکور فرهنگيان باید سه فصل از کتاب آقای قرائتی رو هم بخونید در مورد این زیاد اطلاع ندارم چون امسال تازه وارد کنکور شده. خودتون تحقیق کنید در موردش