2777
2789
عنوان

گریه بخاطر توجه

245 بازدید | 21 پست

بچه برادر من کلاس اوله و تو مدرسه وقتی معلم ازش چیزی میپرسه یا میگه شعر بخونه میزنه زیر گریه

به نظرتون بخاطر چیه؟

تو خونه خیلی بهش توجه میکنیم و خیلیم دوسش داریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خیلی عجیب شدن منم با دختر کلاس اولم از اول سال مکافات دارم

کلا کلاس اول خودش سخت هست بعد این رفتاراشو ک میبینیم عذاب وجدان میگیریم که شاید ما بهش توجه نکردیم

پیش دبستانی نرفت وقتی وارد جو رفت اینجوری شد 

بهتره از خودش بپرسید 

میگفت معلم به بقیه میگه شعر بگن یا از درس روخونی کنن ولی به من نمیگه

با معلمش صحبت کردیم گفت هر وقت باهاش حرف نیزنم بغض میکنه میزنه زیر گریه

میگفت معلم به بقیه میگه شعر بگن یا از درس روخونی کنن ولی به من نمیگه با معلمش صحبت کردیم گفت هر وقت ...

توی مدرسه ظاهرا کمبود توجه داره به معلم بگو بیشتر صداش بزن بهش توجه کن شاید اولش بغض کنه بعد اوکی میشه

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
توی مدرسه ظاهرا کمبود توجه داره به معلم بگو بیشتر صداش بزن بهش توجه کن شاید اولش بغض کنه بعد اوکی می ...

اره فکر کنم کم توقع میشه اونجا..واسش جایزه بردیم تشویقش کردیم و دوست پیدا کردیم اما انگار بازم اعتماد به نفسش پایینه..

اره فکر کنم کم توقع میشه اونجا..واسش جایزه بردیم تشویقش کردیم و دوست پیدا کردیم اما انگار بازم اعتما ...

خوب نیست بچه تو این سن اعتماد به نفسش پایین باشه با مشاور صحبت کردی؟

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
نه اونقدرا ولی واسه اولین باره بین هم سن هاش قرار گرفته چون مهد و پیش نرفت

کلاس هر چقدر جمعیتش کمتر باشه برای بچه های که مضطرب هستند یا توجهشون کمتره خیلی بهتره ،اعتماد بنفسشون بالا میره،بزاریتش تو کلاسی که جمعیتش کم باشه بعضی غیرانتفاعی ها کلاساش ده نفره هستند ،بزارید تو اجتماع باشه پارک ،باشگاه ،کلاس نقاشی

دختر منم پیش 2 هست و اعتماد به نفس نداره و میزنه زیر گریه، نمیدونم چکار کنم!؟؟ 

پدرم دوباره دیدنت آروزی محال من است🥀🍁                              🧚‍♀️رژیم لاغری _فیت شو 🧚‍♀️ قد 160☺️  وزن فعلی70😣وزن هدف65🤩✌️