اگ برمیگشتم ب 20 سالگی این همه وقت و هزینه برا درس خوندنم نمیزاشتم یا لااقل ارشد رو ی رشته بهتر میخوندم ک بازار کار داشته باشه سعی میکردم رو مهارت اموزی کار کنم میتونه هم علمی باشه هم ارایشگری و هنر و البته زبان. کمتر حرص میخوردم و بیشتر با پدرم و خانوادم وقت میگذروندم.
کارای دولتی عین حمالیه کاردازاد تایمش دست خودته استراحت مسافرت مهمونیات بعدنرخم دست خودته .بنظرم شغل ...
شغل ازاد اگر بخوای درآمدت زیاد باشه باید زیاد کارکنی. حتی دوشیفت صبح وعصر. واین حجم زیادکار با روحیه لطیف زن سازگار نیست.. اگه متاهل وبچه دارهم باشه زیر بار فشار کار وزندگی پیر میشه..از نظر من شغل زن باید سبک باشه ودرامدش هم در حد اینکه واسه خودش خرج کنه ودستش تو جیب خودش باشه..اینکه بخواد نصف بارمالی واقساط خونه و.. رو هم زن بده.از اون طرف کارهای منزل وبچه هم روی دوشش باشه ازنظرمن اصلا منصفانه نیست..
تربیت معلم، پیراپزشکی .. متاسفانه ب جز این دوتا تضمین کاری وجود نداره من و شوهرم هر دو ارشد دو رشته مهندسی ظاهرا خوب از دانشگاهای معتبری داریم ک الان اصلا بازار کاری نداره و تو فکرم در اینده خودم ی کاری را بندازم
دیگه وقتی دنبال علاقم نرفتم، دنبال مهارت هم نخواهم رفت
بخدا تدریس مخ سر ادمو سیاه میکنه سروکله زدن با ی مشت بچه تو سن ۳۰ ب بعد سخته بعدشم اموزش پرورش هرسال نیرو زیاد میگیره گل من .حداقل علوم تربیتی بخون تاارشد برو ک ب سنت بخوره بازم خودت میدونی من ی مدت غیراتتفاعی درس میدادم از شدت عصبانیت ک نمیفهمیدن یا بازی گوش بودن قلبم تیر میکشید میزد ب دستم
آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰