2777
2789
عنوان

اگ برمیگشتین ب بازه سنی ۲۰ چکاری میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 74 پست
خدامادرتوبیامرزه 

خدا قرین رحمت کنه اموات رو

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف از تایم مدارس غیر انتفاعی تضمینی ندارن بجاش بخون برای ازمون استخدامی یا ی فنی یادبگیر

آزمون استخدامی ارزش شرکت کردن نداره، مثلا فکر کن توی شهر شما بین این همه متقاضی فقط ینفر قبول میشه

دیگه سن رفت بالا فایده نداره

این قبله را دوباره بچرخان، تا گوشه ی مخالف هستی...

آزمون استخدامی ارزش شرکت کردن نداره، مثلا فکر کن توی شهر شما بین این همه متقاضی فقط ینفر قبول میشه ...

نکه حالا غیر انتفاعی با پارتی بازی بدون سنوات مبشه کار هنوز ادم ی مهارت بلد باشه بهتره 

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

نه دیگه توی بعضی شغل ها سن خیلی مهمه من همیشه دوست داشتم معلم بشم اما نشد ... اما برا شغل ازاد تا ۹ ...

مادر من معلمه معلمی جای پیشرفتی نداره

خب اون موقع که من بیست ساله بودم سال ۸۹ بودش و میشد به کاری کرد

الان ماهادچ کنیم دنبال چ مهارتی بریم

حس میکنم زنا چ بخوان چ نخوان اینارو تو مسبر میفهمن چیزای دیگ  بهتره گرچ بگم دستم خیلی خوبه تو غ ...

من الان ۳۸ سالمه.. اشپزیم خوبه همه تعریف میکنن..ولی اکر برگردم به ۱۰،۱۵ سال پیش نکات وریزه کاریهای بیشتر اشپزی  وهمچنین کیک وشیرینی یاد میگرفتم.. توی کیک پختن مهارت ندارم با اینکه دوست دارم ولی خوب نمیشه.. ومهمترین نکته: زمان مجردی شاغل بودم. خودم به دلایلی گذاشتم کنار.اگر بر گردم حتما دنبال یک شغل ثابت واداری میرفتم. مثل دبیری وکارمندی...

پارسا پسرمامان😍
نکه حالا غیر انتفاعی با پارتی بازی بدون سنوات مبشه کار هنوز ادم ی مهارت بلد باشه بهتره 

آره میشد یه کاری کرد، الان مدرسه خود دختر من اول سال معلمشون دیگه نیومد، بجاش یه معلم کم تجربه بدون سابقه تدریس آوردن که میگم کاش میزاشتن من برم جاش بهتر درس میدادم

این قبله را دوباره بچرخان، تا گوشه ی مخالف هستی...

من الان ۳۸ سالمه.. اشپزیم خوبه همه تعریف میکنن..ولی اکر برگردم به ۱۰،۱۵ سال پیش نکات وریزه کاریهای ب ...

کارای دولتی عین حمالیه کاردازاد تایمش دست خودته استراحت مسافرت مهمونیات بعدنرخم دست خودته .بنظرم شغل مهمتر از نگات اشپزیه اشپزی بازه سنی نداره ی چی دلیه

آره میشد یه کاری کرد، الان مدرسه خود دختر من اول سال معلمشون دیگه نیومد، بجاش یه معلم کم تجربه بدون ...

پارتی بازیه با حقوق ناچیز

الان ماهادچ کنیم دنبال چ مهارتی بریم

تو همون لاین آرایشگری اگه کارت خوب باشه مشتری هست بازم

ادمینی

کلا همش سعی کنید آموزش ببینید برای کسب درآمد

وقتتون رو برای سرگرمی اینستا و یوتیوب هدر ندید،ازش یاد بگیرید،همش ب خواهرم میگم اما گوش نمیده اونم ۱۸ سالشه