2777
2789
عنوان

اگ برمیگشتین ب بازه سنی ۲۰ چکاری میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 74 پست

رشته خودم یعنی برنامه نویسی رو خیلی تخصصی تر دنبال می کردم البته شرایطم بد بود و اگر با همین شرایطم برمی گشتم عقب نمی تونستم کاری کنم

و دیگه اینکه خودم انتخاب می کردم و  نمی ترسیدم از فشار پدر و مادر و جامعه و حرف مردم واقعا خیلی مهمه

از این بازه سنی لذت میبردم و سعی می کردم حین پیشرفت کلی خوش گذرونی هم داشته باشم چون این روزها طلایی هست و دیگه بر نمی گرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تربیت معلم، پیراپزشکی .. متاسفانه ب جز این دوتا تضمین کاری وجود نداره من و شوهرم هر دو ارشد دو رشته ...

بله درست میگین ولی علوم تربیتی خوبه بازم هرسال نیرومیگیره اموزش وپرورش و حسابداری هرجا نیاز ب حسابدار داره

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بخدا تدریس مخ سر ادمو سیاه میکنه سروکله زدن با ی مشت بچه تو سن ۳۰ ب بعد سخته بعدشم اموزش پرورش هرسال ...

الان از اول بخونم واسه علوم تربیتی؟

با سی و خوردی سن

علاقه داشته باشی برات آسون میشه

آزمون های ادواری و استخدامی هم شرکت کردم اما قبول نشدم

این قبله را دوباره بچرخان، تا گوشه ی مخالف هستی...

رشته خودم یعنی برنامه نویسی رو خیلی تخصصی تر دنبال می کردم البته شرایطم بد بود و اگر با همین شرایطم ...

بنظرم واقعا سن ی عدده

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

الان از اول بخونم واسه علوم تربیتی؟ با سی و خوردی سن علاقه داشته باشی برات آسون میشه  آزمون ...

اره مگ چیه انگار ۵۰ سالته مگ

اره اما اون موقع واسه من عین آب خوردن بود چون وام کلی میتونستم بگیرم حیف که به بچگی شوهرم گوش کردم

ای بابا امان از ایران ک هیچی قابل پیش بینی نیس

شرایط سخت شده دیگه مغز هم نمیکشه

تلقین نکن انقد 

بله درست میگین ولی علوم تربیتی خوبه بازم هرسال نیرومیگیره اموزش وپرورش و حسابداری هرجا نیاز ب حسابدا ...

منظورم از تربیت معلم همه زیرشاخه هاشم بود مثل اموزش ابتدایی که الان تو استخدامیا خیلی نیرو میخوان البته من با نظام درسی جدید اشنایی ندارم ک الان تفکیک درسا چحوریه. حسابداری هم رشته خوبیه  اما بیشتر تو قسمت خصوصی برا دولتی و شرکت تو ازمون باز هم کار خیلی سختیه و اینکه میشه فارغ از رفتن ب رشته حسابداری  دوره دفاتر و مالیات و ثبت شرکت رو گذروند و شاید بشه باهاش وارد بازار کار شد

رشته ای بهتری واسه دانشگاهم انتخاب میکردم حتی شده دانشگاه آزادم باشه میرفتم به زورم شده بابامو راضی ...

تو ایران درس فقط برای بچه های علوم پزشکی وپیرا وتربیت معلماس بقیه ول معطلن

منظورم از تربیت معلم همه زیرشاخه هاشم بود مثل اموزش ابتدایی که الان تو استخدامیا خیلی نیرو میخوان ال ...

ببین از رشته های علوم پایه شما فک مبکنی چقد ظرفیته .اوج ظرفیت برا علوم تربیتیه و روان .اره درستهرحسابداری بیتر برا امکان خو کاربرد داره ک اونم با شرکت با یکسری دوره ها میشه اوکیش کرد