2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط موقعی که عیبی میبینی سرد میشی یا کلا سردی؟ چون این خصلت خانم‌هاست موقع دعوا و بحث کلا از طرفشون ...

ی وقتایی که مدت طولانیه کاری نکرده و خوبیاشو دیدم خیلیی حس خوبی بهش دارم دوسش دارم خالا نه در حد عشق ولی حس خوبی دارم دلتنگش میشم ولی ی ماجرایی بیفته کلا بهش سرد میشم دیگه تو فکرم نیست دیگه برام مهم نیست

ی وقتایی که مدت طولانیه کاری نکرده و خوبیاشو دیدم خیلیی حس خوبی بهش دارم دوسش دارم خالا نه در حد عشق ...

نمیدونم عزیزم.. قرار نیست حتما عاشقش باشی. همین که دوسش داری کافیه

ضمن اینکه خیلی بستگی به عیب همسرت هم داره دیگه.. مثلا اگه کسی باشه که دائم دروغ بگه، دست به زن داشته باشه و غیره هرچی تلاش کنی نمیتونی دوسش داشته باشی. با شوهرت حرف بزن ببین مشکل کجاست

نمیدونم عزیزم.. قرار نیست حتما عاشقش باشی. همین که دوسش داری کافیه ضمن اینکه خیلی بستگی به عیب همسر ...

بزار یکم تعریفای شخصیتیشو برات بکنم بدونی نظرتو بهم بگی 

شوهرم تو پوششم منو ازاد گذاشت هرطوری دلم بخواد میتونم راه برم اصلا اصلا شکاک نیست دست بزن که اصلاااااااا این اخلاقا تو خاندانشون اصلا نبوده و نیست 

حرف گوش کنه اگه اروم بشینم و باهاش حرف بزنم حرفام روش تاثیر داره 

دست و دل بازه مثلا دو ماه بعد عقد اومد بینیمو عمل کرد برام خیلی خرج کرد 

منو از مادرش بالاتر میدونه موضوعات بینمون رو اصلا ب مامانش نمیگه نمیزاره مامانش کوچیک ترین دخالتی تو زندگیمون داشته باشه 

تو مهمونی هاشون اگه پاشم کار کنم ناراحت میشه میگه زن من باید ازش بهترین پذیرایی بشه نه اینکه هی پاشه کار کنه

اهل شوخی و خندست و فاز خپب داره بیشتر اوقات

این خوبیهاشه

ابراز علاقه بلد نیست

این سری مثلا اومد ی لباس خرید دو خوردی ی هفته بعد رفت ی مانتو خرید ی تومن با اینکه ماه به ماه دو تومن بهم پول میده ولی بودیم بیرون من گفتم فلان چیزو برام بگیر وقتی گرفت با اینکه قیمتش هفتاد تومن بود خیلی ناراحت شد ک چرا با کارت خودت نمیگیری این چیزای کوچیک رو 

منم غرورم شکست پولشو براش زدم اون باز دوباره اون پولو برام زد ولی خیلی ناراحت شدم با اینکه هر روز بهش پیام میدادم میگفتم بهت افتخار میکنم انقدر سخت گوشی شغلش باتری سازیه از سرکار نیومد دستشو میبوسیدم باها و کمرشو ماساژ میدادم اون شبی ک گفتم اون چیزه هفتاد تومتیو برام بگیره بعد اینکه گرفت گفت تو منو درک نمیکنی خیلی قلبم درد گرفت من این همه قدر دانش باشم بعد ندید بگیره و اینو بگه

چند سالته عزیزم ، همسرت چند سالشه ؟

من نوزده سالمه اون بیست و هشت البته دو ماه دیگه میشم بیست 

من خیلییی کلیپای روانشناسی برای رابطه رو میبینم خیلی سعی دارم طوری رفتار کنم که حالش خوب باشه اخلاق مردا بیاد دستم بهتر بشناسمش تا بهتر بتونم باهاش سازگار شم 

اما عیبای اونو چیکار کنم بهش اگه ی چیز بگم فکر میکنه غر میزنم اینم میدونم این اخلاق همه ی مرداست ولی بنظر تو چاره چیه

این چیزی که تعریف کردی که عیب نیست 😅 شوهرت خسیس نیست.‌بهت پول میده. برات هرچی میخوای میخره. خب توقع داره خریدای کوچیکتو از همون پولی که بهت میده بکنی.. اوضاع اقتصادی خیلی بده و واقعا فشار روی مردا زیاده... شاید اونجا یه چیزی ذهنش رو درگیر کرده اینجوری گفته..