2777
2789

تا همین چند وقت پیش برای هر چیزی از این مبنع اطلاعات کسب میکردم ولی از وقتی کتابخون ترواهل تحقیق تر شدم فهمیدم بسیاری از اطلاعاتش جهت داره و مقادیری از حقیقت رو با دروغ تلفیق میکنه و درنهایت تو رو به اون چیزی که جهت اصلیش هست سوق میده در واقع یه جاهایی فاجعه است که هرگز بعنوان منبع موثق نباید بهش اعتماد کرد تا حالا بهش شک کرده بودین؟؟

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

ویکی پدیا یه ویکی هست نه مرجع اطلاعات 

همه میتونن توش دخیل باشن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ویکی پدیا جایی هست که امثال من و شما ها بدون هیچ تخصص خاصی میریم اطلاعاتمون درباره یک موضوعی رو توش به صورت مقاله وارد میکنیم 

پس منبع موثقی نیست

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
ویکی پدیا یه ویکی هست نه مرجع اطلاعات  همه میتونن توی دخیل باشن

اره ومن هم خیلی فریب خوردم که روش حساب باز میکردم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اره ومن هم خیلی فریب خوردم که روش حساب باز میکردم

خب نباید فکر میکردید مرجع هست

الانم اشتباه میفرمایید که میگید دروغگوئه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خب نباید فکر میکردید مرجع هست الانم اشتباه میفرمایید که میگید دروغگوئه

من خودم خیلی با اطلاعات غلطی که اونجا برداشتم فریب خوردم در واقع باید گفت روش حساب باز نکنید 

ويكي پديا فقط براي اطلاعات دم دستي خوبه، همونطور كه ميدونيد مطالبش رو همه ميتونن بنويسن و تغيير بدن، حتي من اينكارو كردم، اينطوري نيست كه مثلا زير نظر فلان موسسه تحقيقاتي يا فلان كتابخونه باشه، نتيجه اطلاعات عمومي مردمه

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫