2777
2789

نوش جونتون عزیزم

فقط یه سوال دارم هدف از این عکس چیه؟

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توقع ی عکس کدبانو پز با تزیین شیک داشتم ببینم🙄

تنها نیستی

ولی خب یه عکس آقایی پز بدون تزئین دیدیم

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
چرا؟

من از گوشت و چیزای گوشتی بدم میاد مجبورم ،هنوز گیاه خواری زد شروع نکردم ولی نمیخوام دیگه بخورن و بدم میاد کلا

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

تا میتونید جوجه کباب آماده نخرید 

خودتون خرد کنید و با نمک و فلفل و دو قاشق آب لیمو ترش و پیاز و سیر اسلایس شده دو یاعت بزارید تو یخچال بعد سیخ 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند
تا میتونید جوجه کباب آماده نخرید  خودتون خرد کنید و با نمک و فلفل و دو قاشق آب لیمو ترش و پیاز ...

من هیچ وقت آماده نمیخرم 

سینه مرغ میخرم خورد میکنم از شب قبل یا چند ساعت قبل تر میذارم داخل پیاز و آبلیمو و نمک و فلفل سیاه و فلفل دلمه و زعفران  

گاهی یه کوچولو هم سس مایونز میزنم به مواد  خوشمزه تر میشه 

عالی میشه اینجوری 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خوش بحالتتتتت گوشت خوردی    

چرا انقدر ناراحت گفتی ؟ 

یعنی شما شب یلدا نمی تونید جوجه کباب بخورید 

بخدا فلبم گرفت ، حالا ما خودمون شیسلیک نخوردیم ولی جوجه کباب رو ۲۰ نفر با هم بودیم 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند
بیا همین میخواستی👆

شاید رژیمه

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.