2777
2789
عنوان

چسبندگی جفت

220 بازدید | 9 پست

خانما توروخدا اگه کسی تجربه داره بهم بگه کسی چسبندگی جفت داخل سقط داشته؟؟؟؟جنین ایست قلبی کرده جفت چسبندگی داره از گریه چشمام باز نمیشه الان می خواهم برم شیراز تا فردا صبح برم پیش دکتر از برداشتن رحم میترسم سنم کمه

کورتاژ میکنن. رحم رو برنمیدارن که

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی متاسفم،منم پارسال یه سقط توی۱۱ هفته داشتم درکت میکنم،چند روزه سقط کردی؟زعفرون غلیظ بخور،برو‌حموم حالت دستشویی بشین آب گرم بخوره به کمرت،پله بالا پایین کن خیلی،آنتی بیوتیک مصرف میکنی؟

خواهرم چسبندگی داشت سر زایمان عملش کردن رحمو درنیاوردن گلم

واسه کورتاژ خطرناکه 

نه ، اول دارو میخوری دفع که شد ، سنو میدی اگه باقی مانده داشت ، بعد کورتاژ میکنن

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
نه ، اول دارو میخوری دفع که شد ، سنو میدی اگه باقی مانده داشت ، بعد کورتاژ میکنن

اخه وقتی چسبیده احتمال دفع شدنش خیلی کمه واسه همین نگرانم تازه بوشهرم اصلا قبول نمیکنن دارم میرم شیراز یا باید برم زینبیه یا پیش دکتر نجیب فقط همین دو جا انجام میدن شیراز

اخه وقتی چسبیده احتمال دفع شدنش خیلی کمه واسه همین نگرانم تازه بوشهرم اصلا قبول نمیکنن دارم میرم شیر ...

نگران نباشید ، انشالله دارو بخورید دفع بشه ، زیاد بپر بپر کن ،