2777
2789
عنوان

شوهر پولدارو از کجا پیدا کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 89 پست
شانست خوبه پس. من ی چیز تعریف کنم برات تعجب میکنی.دو ماه پیش ی خانومه اومد بهم گفت برادرم از شما خو ...

منم خواستگار اونطوری داشتم،اما خودشونو نشون میدن همون اول. از طرفی همونطور که موقعیت اجتماعی اقا برای ما مهمه، شرایط خانم هم برای خواستگار مهمه،میشه گفت عادیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما پزشکی؟؟؟!!! من گفتم بقیه فاکتورها رو هم دارم عزیز. اتفاقا توی شغلهاییه که خوب و بالا هم هست

خیر. دکتری تخصصی دارم.

در مورد شخص شما هم صحبتی نکردم. در مورد شرایط کلی ازدواج صحبت کردم. نظر شما هم محترمه‌ منم گفتم تمام مشاغل محترم هستند ولی پرستیژ شغلی افراد مختلف متفاوته. 

اتفاقا شدیدا تو فکر اینم برم کلاس زبان ی کم بیشتر میشه توضیح بدی مثلا تو چجور فعالیتی شرکت کنم؟

از دختر گرانبها بپرس. 

فعالیت‌های ورزشی و کوهنوردی و اینجور چیزا. 

اگه تونستی و شرایطشو داری اسکی برو. 

کلاس زبان برو یا نرم افزارهای تخصصی رشته خودت

نه بابا اگه اخلاق داداشم ببینی تا وقتی نمازش نخونه لب ب غذا نمیزنه نمازش یه وعده ام قضا نمیشه اینقدر ...

اخي😄😁

این مرد ایده آل منه😂😁,

بفرسش واس من 

من اینقدر بچه ی خوبيم مثل خودش 😂

سعی گن بری تو بالاشهرها 

به بهانه کار 

فروشگاه گردی 

یا فعالیت فرهنگی خاصی چیزی 

تیپت هم سعی کن همون حدود باشه 

۵۰ درصد شانست بالاتر میره

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
موفق باشی  دوست نداره دیگه هر کسی یه جوریه کلا تو شرکتشم تموم کارگراش آقان حتی حسابدارشم آقاست ...

ممنون💙

جالب بود برام نظرشون 😃

آخه پسرهای اطراف من یا حتی خود داداشم میگن زنشون باید تحصیلات بالا داشته باشه 😃

ممنون💙 جالب بود برام نظرشون 😃 آخه پسرهای اطراف من یا حتی خود داداشم میگن زنشون باید تحصیلات بالا ...

آره همه همینجورین داداش من عجیبه 😐 میگه نیاز به حقوق چندرغاز زن ندارم اونم هر چی بخواد بهش پول میدم نباید بره سر کار هر چی بخواد واسش هزینه میکنم و واقعا خسیس نیست هزینه میکنه چند روز پیش مامانم خواست اسمش واسه حج عمره بنویسه داداشم میخاست اسم منم بنویسه گفتم نه من نمیرم