2777
2789
عنوان

شوهر پولدارو از کجا پیدا کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 89 پست
من اساسا اینجور ازدواجی رو قبول ندارم وقتی عشق نباشه هرچقدرم پول باشع ی چیزی باز تو زندگی کمه 

خوب منم قبول ندارم

اما وقتی دنبال اینجور ازدواجی باشه، اگه طرف مقابل هم هدفش مثل خودت بود نباید ناراحت بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی چجوری چ شانسی

والا خیلیا همینطوری شوهر پولدار پیدا کردن 

بستگی به شانست داره 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
خب همینم کم نیس مگه اخلاقای بدشون چی بود؟

عقایدمون بهم نمی خورد....اونا خانواده ی سنتی بودن ولی خانواده ی من نه....البته این بدی نبود تفاوت بود اما این تفاوتا رو انگار ندیده بودن بعد مادرش کنایه می زد بهم نه برای پولدار بودنشون برای متفاوت بودنمون و همسر سابقمم شکاک بود وحشتناک....اما از لحاظای دیگه خدایی عالی بود.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
حقیقت اینکه کارمند بانک خیلی شغل بالایی نیست. هر شغلی محترم و با ارزشه.  ولی درآمد و پرستیژ یه ...

شما پزشکی؟؟؟!!! من گفتم بقیه فاکتورها رو هم دارم عزیز. اتفاقا توی شغلهاییه که خوب و بالا هم هست

من خودمم تو بانکم انقدر واسم خواستگار اومد به خاطر شغلم ولی چ فایده ادمو واسه شغل بخوان من خیییلی ...

اتفاقا همسر من از اول گفت حقوقت رو برای خودت نگهدار، هیچوقت توقع نداره توی خونه خرج کنم. احتیاجم نداره واقعا .مشتری بود همسرم

جان کلام رو شما گفتید. خودتون رو ارتقا بدید. زبان انگلیسی یاد بگیرید. تو فعالیت‌های دست جمعی شرکت کن ...

اتفاقا شدیدا تو فکر اینم برم کلاس زبان

ی کم بیشتر میشه توضیح بدی مثلا تو چجور فعالیتی شرکت کنم؟

چ خوب افرین بهت از خود شغلت راضی هستی؟

تا یه مدت پیش واقعیت راضی نبودم ولی با گذشت زمان و مزایایی که این چند وقت اخیر فهمیدم قراره بهمون بدن راضی شدم😂

به قول دوستمون درآمد ما مثل پزشک نیس اما تو بین شغل های کارمندی جز لول بالاها هستیم بهمون خوب میرسن

اتفاقا همسر من از اول گفت حقوقت رو برای خودت نگهدار، هیچوقت توقع نداره توی خونه خرج کنم. احتیاجم ندا ...

شانست خوبه پس.

من ی چیز تعریف کنم برات تعجب میکنی.دو ماه پیش ی خانومه اومد بهم گفت برادرم از شما خوشش اومده قصد ازدواج دارید؟؟ گفتم من متاهلم

گفت عههه عذرخواهی کرد رفت یکم بعد برگشت گفت ببخشید خانوم تو بین همکارات دختر دهه هفتادی مجرد میشناسی که خوب باشه؟؟😐😐

این فقط ی موردش بود

اخه این ازدواج به چه دردی میخوره

شماهم خداروشکر کن همسرت آدم حسابیه گیر آدم ناتو نیفتادی