2777
2789
عنوان

جاریم همه چی تمومه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 76 پست
با خانواده همسر گرم میگیری صمیمی هستی خونه مادرشوهرت میری کار میکنی؟ بگو ما را هم راهنمایی کن

ببین عزیز دلم من ازدواج دومم هست طبق تجربه میگم

اولا تا دعوت نکنن نمیرم.

وقتی میرم خودم می شینم و از همسرم محترمانه می‌خوام کمک کنه.

بعد غذا فقط یه کوچولو تو جمع آوری کمک میکنم چون هم همسرم خودش کار می‌کنه و هم اونا نمیذارن. 

هم صمیمی هستم هم نیستم.

خودشون بلاتکلیفن چقدر با من صمیمی باشند. از روز اول نشون دادم آدم محترمی هستم 

بهشون هم علاقه دارم و تو جمعشون بهم خوش میگذره. همسرم هم همیشه کنارم میشینه. از دستپخت و توانایی هاشون تعریف میکنم. بهشون ابراز دلتنگی میکنم. مثلا به مادر شوهرم میگم خیلی دوستتون دارم. ایشون پریشبا تو اینستا منو ریپلای کرد که عشق منی و دوست دارم از وقتی پسرمو سپردم بهت شبا راحت می خوابم. 

تو زندگی اولم صمیمیت احمقانه ای داشتم و کار زیاد. طوری که وظیفه شد اگر می نشستم شوهرم اعتراض میکرد.

گل من تجربه میگه حرمت زن بخاطر مرد زندگیش هست تمام

شما بهترین باشی بدترین باشی نگاه دیگران رو شوهرت تعیین می‌کنه

در مورد رفتار با مادر شوهر بگو مخصوصا مادرشوهرایی که باهاشون مهربونی احترامشون میزاری فک میکنن از خو ...

من تو تاپیک های اولم خیلی موارد را گفتم .

ولی فکر کنم تاپیک صمیمیت ممنوع از @بانوآرتمیس‍  دقیقا به کار شما بیاد 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان خودم اینطوریه ازش یاد گرفتم خیلی چیزارو منم دروغ چرا به اون رفتم طوری که همه ی فامیل می‌شنوم ...

چندسالته ؟ آفرین . الان هرچی ب خواهر کوچیکم (۱۶ سالشه)میگم از الان آشپزی از مامان یاد بگیر .یکم تمیز و مرتب باش بذار این خصلت خوب مثل عادت بشه برات میگه ول کن حالا خیلی وقت دارم 

چندسالته ؟ آفرین . الان هرچی ب خواهر کوچیکم (۱۶ سالشه)میگم از الان آشپزی از مامان یاد بگیر .یکم تمیز ...

من ۱۷ سالمه🥲

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

ببین عزیز دلم من ازدواج دومم هست طبق تجربه میگم اولا تا دعوت نکنن نمیرم. وقتی میرم خودم می شینم و ...

چون من شهر دیگه هستم هفته ای یکبار میرم خونشون بدون دعوت ولی همسرم نمیگه کار کن مادرشوهرم خودشو مزنه به مریضی یا میره جایی و از ساعت ۸ منو مجبور به پختن غذا تا موقع ناهار و بعدو... و خوب واقعا تا الان خونشون بهم خوش نگذشته چون خوشم نمیاد از کار هایی که میکنه

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم
چقدر حرف زشتی زدی به عنوان یه خانوم  والا خجالت داره

به خودشون برسن حرف زشتيه؟🫣 بجه تربيت كنن حوف زشتيه؟ امور زندگي دستشون باشه؟

كمالات و مهارت داشتع باشن؟

بخورن بخوابن بچه بي تربيت باشتع باشن

و به خودشون نرسن لابد خوبه

💕

چون من شهر دیگه هستم هفته ای یکبار میرم خونشون بدون دعوت ولی همسرم نمیگه کار کن مادرشوهرم خودش ...

عزیز دلم در این مورد فقط دوستانه با همسرت صحبت کن نذار ناراحتی تلنبار شه تو دلت.

من حدود یکساعت فاصله دارم دو ماه یه بار میرم ظهر و شب نگهمون میدارن آخر شب برمیگردیم. اگرم همسرم خسته باشه خودم رانندگی میکنم. فقط یه بار به اصرار مادرش اونجا خوابیدیم خیلی محترمانه برامون اتاق حاضر کرد لباس دخترشو داد بهم و... صبح زود بدون صبحونه زدیم بیرون

میگم خیلی کدبانو نیستم مثلا امشب حال شام پختن نداشتم زنگ زدم همسرم تخم مرغ بیاره شب املت بخوریم. ولی همینو جوری گفتم که مشتاق تر بیاد خونه. شاید هفته ای دو سه بار شام بذارم. گاهی خونه م بازار شامه. هیچی آماده نیست ولی با یه بوس و بغل شوهرم همیشه رامه