2777
2789
عنوان

جاریم همه چی تمومه

| مشاهده متن کامل بحث + 3368 بازدید | 76 پست
زياد..پس كار خانما چيه؟ ب خودشون نرسن، بچه تربيت نكنن امور منزل حالا چه خودشون چه با كمكي دستشون ن ...

چرا کار همه خانما همینه اما ب قول دوستمون کم پیدا میشن که همه کاراشونو ب نحو احسنت انجام بدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنم که ایشون خانم کدبانو و پسندیده ایی هست. 

ولی بیشتر از اون مطمئنم که تو چقدر خوش قلبی که اینهمه خوبی رو میبینی و چقدر دانایی که به جای حسادت و رقابت به فکر یادگیری و پیشرفت هستی.

سرت سلامت عزیزم. همیشه خوب باشی.

عزیزم من یه جاری دارم ولی متاسفانه از ایشون خیلی سرترم. خودم نمیگم اینو بارها شنیدم. به همین خاطر هم ...

با خانواده همسر گرم میگیری صمیمی هستی خونه مادرشوهرت میری کار میکنی؟ بگو ما را هم راهنمایی کن

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم
واقعا آفرین بهت . به ماهم یاد بده . البته که جاریمم خیلی روم تاثیر گذاشته تو این چندسال

سلامت باشین 

من تو تاپیک های سال ۹۷ یه چیزایی از خودم نوشتم ...

🙏🙏

به نظرم اینکه یه الگوی زنده جلوی چشم تون هستش خیلی عالیه👌

و اینکه برای یک زن خوب بودن نیازی نیست مثل بقیه باشین ...برخی خانمها غذا نمیپزن ولی روی سر شوهرشون جا دارند‌...برخی ماشین سواری نمیکنن و خود این باعث میشه که راننده بگیرن 😄 خودش میشه کلاس 😂

در مورد نظم خونه من الان یه نکته یادم افتاد بنویسم‌.

من آهسته و پیوسته کارهام در طول هفته هندل میشه ...مثلا شنبه ها بیش از بقیه روزها  سر کارم خسته میشم و امشب هیچ کاری تو خونه نمیکنم...

یکشنبه اتاق خواب مون را کامل تمیز میکنم ...

دو شنبه اون یکی اتاق را تمیز میکنم 

سه شنبه وسیله های برقی آشپزخونه رو تمیز میکنم مثل فر ...

چهارشنبه یخچال را مرتب میکنم

و ...

هر روز نیم ساعت نهایتا وقت میذارم و همیشه منظمه و خسته هم نمیشم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلامت باشین  من تو تاپیک های سال ۹۷ یه چیزایی از خودم نوشتم ... 🙏🙏 به نظرم اینکه یه الگ ...

عزیرم کاش درباره افزایش عزت نفس و اعتماد بنفس فن بیان و... کتاب و معرفی کنی یا تاپیک بزارید

🌸🩷🪽A:S
سلامت باشین  من تو تاپیک های سال ۹۷ یه چیزایی از خودم نوشتم ... 🙏🙏 به نظرم اینکه یه الگ ...

در مورد رفتار با مادر شوهر بگو مخصوصا مادرشوهرایی که باهاشون مهربونی احترامشون میزاری فک میکنن از خوبی خودشونه و تا میری خونشون تا میتونن ازت کار میکشن

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم
مطمئنم که ایشون خانم کدبانو و پسندیده ایی هست.  ولی بیشتر از اون مطمئنم که تو چقدر خوش قلبی که ...

خیلی لطف دارید به من دوستان ممنون

من حتی بارها ازش پرسیدم دقیقا برام بگو از صبح که از خواب بیدار میشی چیکارا میکنی ؟ اصن لذت میبرم از همه کاراش