2777
2789
عنوان

جاریم همه چی تمومه

| مشاهده متن کامل بحث + 3370 بازدید | 76 پست

به به عجب جاری خوبی🌱🤍

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان خودم اینطوریه ازش یاد گرفتم خیلی چیزارو

منم دروغ چرا به اون رفتم طوری که همه ی فامیل می‌شنوم ازم تعریف میکنن البته هنوز ازدواج نکردم من 

آنقدر به مامانم رفتم که عموم به عمه هام میگه از زنداداش و دخترش یاد بگیرین یکم 

از لحاظ  قیافه که کلا کپی برابر اصل عکسمون رو سایت گذاشتم باور نمیکردن مادر و دختر باشیم انقدر شباهت داریم

اگر بخوان آشپزی کنن عموم میگه خودتونم بکشید دست پختتون  و مرتب بودنتون به اونا نمیرسه🫠😂

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

آفرین به مادرش بخاطر تربیت همچین دختری و خوش به حال برادر شوهرت بخاطر داشتن همچین همسری

چندسری مراسمی پیش اومد ما رفتیم داخل خانواده اینا دیدم دخترهای نوجوونشون عین زن ۳۰ ساله پخته عمل میکنن

اره هست ...به نظرم هر زرنگی باید یکی پشتت باشه ...من همه خصلتهای زرنگی رو دارم خیلی فعالم ..دوس دارم کارکنم‌کلی هنر بلدم شوهرم‌نمیزاره کارکنم ...دوست دارم برم گواهی ولی شوهرم‌میگه صبر کن ...کلا مانع میشه ...ولی خب اینجور ادمای با اراده رو دوست دارم .شما هم یاد بگیر ازش وپیشرفت بکن

خدایی جوری که شما تعریف کردی ادم حسادت میکنه من واقعیتش همچین فردی دور و اطراف نیست چون هیچ انسانی بی نقص نیس.حالا ی نفر اخلاق خوب داره ی نفر اشپز خولیه ی نفر بچه خوبی تربیت کرده ی نفر هنر خوبی داره ولی کاملا خوب رو ندیدم اطرافم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
یه لحظه فکر کردم جاریم هستین😂 تا رسید به رانندگی و مادرم  این دو تا صدق نمیکرد. کلا رانندگی ...

واقعا آفرین بهت . به ماهم یاد بده . البته که جاریمم خیلی روم تاثیر گذاشته تو این چندسال

چقدر خوبه که یه جاری توی سایت دیدم که یه تعریف خوب از جاریش  کرد.

سلامت باشی همیشه عزیزم

منم مامانم و زنعموم خیلی خوبن با هم 

من یه مدت عموم اوضاع مالیش خوب نبود مامانم میرفت بازار هر چی برای خودش میخرید هدیه هم برای زنعموم می‌گرفت که رفتیم شهرستان براش ببره 

میگفت من که کاری از دستم بر نمیاد ولی حداقل خوشحالش کنم یادش بره 

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

عزیزم من یه جاری دارم ولی متاسفانه از ایشون خیلی سرترم. خودم نمیگم اینو بارها شنیدم. به همین خاطر همیشه باید مراقب باشم که حضور من باعث ناراحتی ایشون نشه. و سعی میکنم طوری رفتار کنم که دیگران احترام من به ایشون رو درک کنند. و خدای نکرده همسرش با من مقایسه ش نکنه.

مثلا اخیرا موضوعی پیش اومد خانواده همسرم با من درمیون گذاشتن و میگفتن بچه ها مراقب باشید فلانی (داریم) متوجه نشه.

اینم بگم جز در مواقع مهمانداری خیلی اهل کدبانوگری نیستم. و خیلی احترام میذارم مثلا همیشه با افعال جمع باهاشون برخورد میکنم.

اما بخش زیادی از احترامشون رو مدیون همسرم هستم که همیشه منو بالا می‌بره و همه باورشون شده من آدم مهمی هستم