2777
2789
عنوان

برای جشن یلدای بچه هاتون چه قدر پول گرفتن مهد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 38 پست

پول نگرفتن تو گروه لیست وسایل رو گذاشت گفت هر کس دوست دارن هر کدوم رو انتخاب کنه و بخره 

البته تو پی وی بهش گفتیم 

کسی نفهمید کی چی خریده 

اینم عکس سفره 

به همه موز و پرتقال و لیمو و انار و ژله و کیک و پفیلا و شیرینی بیسکوییت آجیل و گیفت یلدا و تاج و بادکنک دادن و ساندویچ الویه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۸۰رفتن ولی هم لباس کرایه کردن هم جشن رو تو سالن فرهنگسرا گرفتن پک کیک و نارنگی و کیوی دادن هزین ...

اینا گفته بودن برا آتلیه لباس هست خودتون نیارین بعد ک همسرم بچه رو برده بود میگ لباس اتلیه اندازه بچه 10 ساله بوده...من گفتم دخترم لباس داره میفرستم... دیگ بچه ها با لباس دختر من عکس گرفته بودن

خیلی خوبه اینجوری... 

آره مامانا هم بودیم بهشون خیلی خوش گذشت 

عکاس هم آوردن عکس گرفتن 

گفتن هر عکسی ۵۰ تومن 

حالا تعدادش بستگی به خودمون داره 

آره مامانا هم بودیم بهشون خیلی خوش گذشت  عکاس هم آوردن عکس گرفتن  گفتن هر عکسی ۵۰ تومن&n ...

اینا پول عکس جدا گرفتن از ما... بعدم گفته بودن اگ مامانا بخوان باشن نفری 150 باید بدن

اینا پول عکس جدا گرفتن از ما... بعدم گفته بودن اگ مامانا بخوان باشن نفری 150 باید بدن

ای بابا چرا اینقدر زیاد گرفتن آخه 

گناه مردم چیه که باید پول زور بدن 

مربی پیش دبستانی پسرم واقعا آدم با خدا و خوبیه 

اصلا از اول مهر جز شهریه چیز دیگه ای نگرفته 

شهریه هم نسبت به بقیه جاها خیلی کمتره