2777
2789
عنوان

سلامتی حبس کشیده ها

193 بازدید | 20 پست

تعلیق شدم چون رفته بودم حموم برق رفته بود تو حموم گیر کردم بعدش تاپیک زدم گفتم خدا لعنتشون کنه با این وضع تو حموم هیچکس نبود ب دادم برسه 

هیچی همینطوری ک فشارم بالا بود و کفی هم بودم نی نی سایت عزیز لطف کرد تعلیقمم کرد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان باز تعلیقت میکنه 😂

اینم شانس مایه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اینجور موقع‌ها چراغ اضطراری بخر

گوشیم بود فلش انداختم منتهی آب سرد شد

نی نی سایت نکرد،اعضای گرامی گزارش دادند که تعلیق شدی،امروز یکی که اسم خودشا گذاشته دکتر آینده هی زر و زر واسه عالم و آدم گزارش میزد هرچی پرسیدم انگیزت چیه جواب نداد 

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟