چطور میشه خارج از کشور پول ماهانه حواله کنم تو حسابم
باید از بانک این کارو کنم یا صرافی ها
چقدر مالیات کم میکنن ازم؟
کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی میشدم، نه کسیو اذیت میکردم، نه عین روحهای مسخره بیمصرف میشدم، برای خودم سوار وسیلههای شهر بازی بسته میشدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو میکردم، از قفسههای کتابخونههای بسته رد میشدم، بلند بلند آهنگ میخوندم و میرقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل میکردم، به کی برمیخورد آخه♡
کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی میشدم، نه کسیو اذیت میکردم، نه عین روحهای مسخره بیمصرف میشدم، برای خودم سوار وسیلههای شهر بازی بسته میشدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو میکردم، از قفسههای کتابخونههای بسته رد میشدم، بلند بلند آهنگ میخوندم و میرقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل میکردم، به کی برمیخورد آخه♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ایتالیام و بانکم رولووت هست هم از حساب خارجم به ایران پول زدم هم برعکس از طریق ایتالیدر. کارمزدش کمتر از صرافی بود زودترم به حساب نشست صرافی طول میکشه
چرا فعلا میشه بعد هم مثل این ده سال هزار راه دور زدن هست فقط هزینه اش برامون گرونتر میشه من خودم همی ...
میدونید چقدر برای مالیات کم میکنن؟