2777
2789
عنوان

حواله پول خارج از کشور

102 بازدید | 24 پست

چطور میشه خارج از کشور پول ماهانه حواله کنم تو حسابم 

باید از بانک این کارو کنم یا صرافی ها

چقدر مالیات کم میکنن ازم؟

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
صرافیبله کم میشه

چقدر کم میکنن

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی دیگهچون ماشه فعال شده

چ ربطی داره اخه

صرافی ها انجام میدن 

مسترکارت هم میتونی بخری 

ایرانیکارت هم میتونی انجام بدی 

هر کدوم ازت درصد میگیرن مثلا همین ایرانیکارت به من فکر کنم گفت هر یورو رو ده هزار تومن بالاتر از نرخ بازار حساب میکنه برام

صرافی ها انجام میدن

من ایتالیام و بانکم رولووت هست هم از حساب خارجم به ایران پول زدم هم برعکس از طریق ایتالیدر. کارمزدش کمتر از صرافی بود زودترم به حساب نشست صرافی طول میکشه

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

چرا فعلا میشه بعد هم مثل این ده سال هزار راه دور زدن هست فقط هزینه اش برامون گرونتر میشه من خودم همی ...

تا آخر تابستون میشه دیگه

تو مهر ماه اجرا بشه دیگه تمومه

هیچ راه دور زدنی هم نداریم

چرا فعلا میشه بعد هم مثل این ده سال هزار راه دور زدن هست فقط هزینه اش برامون گرونتر میشه من خودم همی ...

میدونید چقدر برای مالیات کم میکنن؟