bibijoon مدیر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 1418 عنوان طلاخریدم بیاید نظر | مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 31 پست خیلی وقت بود چشمم دنبالش بود خریدم آوردم خونه انداختم بدم اومد.ببینید واقعا زشته یانه؟ نظر من پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن 1402/10/02 | 18:45 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bibijoon مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 1418 خیلی خوبه من فک کردم ۴۵/۵۰ تومن سبکن ولی نما داره نظر من پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 25834 ممنون عزیزم باهم ۸ گرم و۵۸۰ سوت دو سه میلیونی انگار اضافه گرفته ازت هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
bibijoon مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 1418 به دلخوشی استفاده کنی فک کنم اینا تازه دوران مدشه چند شد چند گرم مرسی گفتم عزیزم ۸ گرم و ۵۸۰ سوت نظر من پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن
bibijoon مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 1418 دو سه میلیونی انگار اضافه گرفته ازت واقعا؟ تو سایت ساعتچی زدم بیشتر هم شد نظر من پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 25834 واقعا؟ تو سایت ساعتچی زدم بیشتر هم شد بله من حساب کردم ۴ تومن ازت زیاد گرفته هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
bibijoon مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 1418 بله من حساب کردم ۴ تومن ازت زیاد گرفته اجرت هاش هم حساب کردی ؟ ۸ درصد زنجیر ۱۳ درصد مدال نظر من پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن
نارنگی_سبز_اکلیلی عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 8678 پیجای طلافروشیا همش این مدلی پست میذارن 💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 25834 اجرت هاش هم حساب کردی ؟ ۸ درصد زنجیر ۱۳ درصد مدال ببین ما اونسری النگو خواستیم بخریم گفت ۱۵ بابام رو دست زد بهش حساب طلا رو بلده گرفتیم همون النگو و ۱۰ تومن فروشنده مث لبو قرمز شد .گفت اشتباه شد!الانم واسه تورو گرم سوت دادم بابام زد هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
bibijoon مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 1418 پیجای طلافروشیا همش این مدلی پست میذارن هرچی مد بشه زودم دمده میشه ولی دیگه خریدم دیگه نظر من پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن
bibijoon مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 1418 ببین ما اونسری النگو خواستیم بخریم گفت ۱۵ بابام رو دست زد بهش حساب طلا رو بلده گرفتیم همون النگو و ۱ ... دستت درد نکنه خدا باباتو نگه داره،من سر درنمیارم که اصلا هیچکسم ندارم باهم بریم نظر من پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 25834 دستت درد نکنه خدا باباتو نگه داره،من سر درنمیارم که اصلا هیچکسم ندارم باهم بریم بزن تو اینترنت فیلم محاسبه طلا رو گلم هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
bibijoon مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 1418 بزن تو اینترنت فیلم محاسبه طلا رو گلم دیگه کلاهیه ک رفت سرم ،باید ببینم یاد بگیرم ممنون ازت نظر من پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن
فیشفیشی عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 1751 ببین ما اونسری النگو خواستیم بخریم گفت ۱۵ بابام رو دست زد بهش حساب طلا رو بلده گرفتیم همون النگو و ۱ ... میشه برای منم حساب کنی البته الان نخریدم