2777
2789

الان سه ماهه متوجه دیدن فیلم .... از طرف شوهرم هستم یکساله ازدواج کردیم فقط البته عقدیم

تو قسمت سرچ شوهرم میبینم ساعتای ۱ شب ۲ شب و حتی ۲ و نیم

فیلم میدیده!!

البته من همیشع پیشش نیستم ولی میتونه خودشو تا فرداش کنترل کنه اینم بگم خیلی گرم نیس معمولیه 

دیگه دارم دیوونه میشم دلسرد شدم دوست دارم زودتر فردا بشه تا بهش بگم این چ غلطیه میکنی!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروش نیار  اینجوری دیگه ازت خجالت نمیکشه  سعی کن بیشتر پیشش باشی و نیازشو برطرف کنی  ...

عزیزم من خیلی طبعم گرمه ولی اون زیاد پیشنهاد نمیده من مشکلی ندارم

خب اگه نیازشه چرا تا من هستم فیلم؟

یعنی تا این حد قبح اینکارا براتون ریخته و عادیع؟ فیلم مستهجن منظورمه دیدن بدن زنای دیگه عادیع؟

بدن کسی رو مستقیم نمیبینه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

تو قسمت سرچش تو مدیریت سابقش تاریخ و چیزایی که دیده رو نشون میده

خب بهش بگو اینقدر بدم میاد از مردایی که اینجوری هستن و.. ببین چ  رفتاری نشون میده

شما چقدر حواس جمعی ک تاریخ گوگلشم چک میکنی😂😂