2777
2789
عنوان

آبروی مامانمو جلو شوهر عمه م بردم

2835 بازدید | 101 پست

یعنی خاااااااااک عااااالم بر سرم

یعنی خااااک

اصلا نمیدونم چرا نمیتونم جلوی این زبون بی صاحابمو بگیرم

هربار میگم دیگه تکرار نمیکنم و چیزی نمیگم واصلا تو جمع سکوت میکنم که حرفی از دهنم نره که باعث آزار خودم یا دیگران بشم اما دفعه بعد بدتر میکنم

دفعه بعدی بیشتر گند میزنم

خاک توسرم

بابام جوون بود

چهل وخورده ایش

پارسال تصادف کرد وفوت کردن

وماه بعدی اولین سالگردشه

مادرم داشت با شوهر عمه ام صحبت میکرد(شوهر عمه م عمو زاده مون میشه)

مادرم دیشب داشت  با شوهرعمه م حرف میزد وبهش میگفت کاش منم زودتر بمیرم تا برم توی اون دنیا تا بتونه به پدرمن برسه اونجا

من احمق رو به روی شوهر عمه م نشسته بودم وهی نگاهش میکردم

یهو گفتم اون بیچاره از دست تو فرار کرد

تو باز میخوای بری اون دنیا دنبالش

واااای شوهرعمه م شوک شد وقتی اینو گفتم

ویه لحظه به زور جلو خودشو گرفت که نخنده

بعد که قیافافه شوهر عمه م رو دیدم

یه لحظه به خودم اومدم که چی گفتم

حالا پدرومادرمم عاشق همدیگه بودن و عشقشون زبانزد بود

خاااااک توی سرم کنن

نزدیک ۳۰ سالمه ومادر یه بچه م هنوز شعور ندارم که هرجا هر حرفیو نزنم

حالا این شوهرعمه م هم هرکی هرچی پیشش بگه میره تو فامیل پخش میکنه

فردا پس فردا میره همه جا جار میزنه که من این حرفو زدم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای عجب چیزی گفتی 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

خیلی حرف بدی زدی مامانتو با خاک یکسان کردی دختر

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
تاثیرات نی نی سایته

چه ربطی به نی نی سایت داره

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

وای چجور روت شد اینو بگی دختر😃🙈

البته منم خیلی سوتی میدم 🤪🫠🫠🫠

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️