2777
2789
عنوان

بدون کمک گرفتن ازکسی میشه از پس عمل بینی درومد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ماه،یعنی عوارض بیهوشی بود؟

ن عزیزم ،

گفتم فقط یک هفته اذیتی 

میگم خودم یک ماه استراحت کردم 

برا اینکه میگن کج میشه و افتاده میشه و اینا 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
خب با این حساب عملتو بنداز یکشنبه مثلا  ک دوشنبه و س شنبه شوهرت باشه  چهارشنبه عصر تا جم ...

من میگفتم چاهارشنبه باشه که پنجشنبه جمعه همسرم تطیله پیشم باشه یروزم که بعدش برای تامپون دروردن برم وباقیش خودم کاراموکنم ولی فک کنم زیادی خوشبینانه فکرکردم

واقیعت  تا وقتی گچ و دربیاری خیلی کلافگی داره نباید اصلا چیزی بلند کنی سرتو پایین بگیری ولی حال ...

نه تامپون میذاره روز سوم درمیاره،برای غذامیشه چاره کردولی کارای شخصی بچه رونمیدونم میشه از پسش براومد

من میگفتم چاهارشنبه باشه که پنجشنبه جمعه همسرم تطیله پیشم باشه یروزم که بعدش برای تامپون دروردن برم ...

عزیزم بدن با بدن فرق میکنه و حتی نوع عمل 

مثل زایمان میمونه ک یکی زایمان خوبی داره یکی ن 

ولی تو خوشبینانه ترین حالت فکر ۵ روز باش ک کمکی بخوای 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      

عمل راحتی هست ولی کلافگی داره خیلی نگران نباش

روز قبل عمل برای خودت سوپ  وآش درست کن داخل چندتاظرف بذارفریزر

که هروعده خواستی یه ظرفش بیاری بیرون گرم کنی خیالت از غذای خودت راحت باشه

برای شوهر و پسرت هم تا اونجا که میتونی غذا درست کن فریز کن یا مثلا ۲.۳نمونه خورشت درست کن فقط در طول روز یه برنج درست کردن باشه

مواد فلافل  گوشت چرخ کرده 

تمیز کاری اساسی هم انجام بده مثلا شستن ملافه حوله ها  سرویس بهداشتی مرتب کردن کشو کمدها 

اگه کارهای خونه انجام بدی. غذاها هم آماده کنی اصلااااا سخت نیست

من حتی یه روز هم کسی پیشم نبود 

در طول روز غذاهای سبک هم میتونستم درست کنم لباس میریختم لباسشویی فقط یه کم سرم بالا بود کارهام انجام میدادم

یکی ۲روز شوهرت باشه چون بدن هرکسی فرق میکنه یکی بعد عمل به خاطرداروی بیهوشی بیحال و خواب آلود هست یکی هم سرحال هست

روزها هم تو سالن دراز بکش که هواست هم به پسرت باشه 

عضوگروه آبی💙💙وزن اولیه ۹۲🦋 وزن این هفته ۷۴🦋  وزن هدف ۶۸🦋

[QUOTE=321894919]عزیزم بدن با بدن فرق میکنه و حتی نوع عمل  مثل زایمان میمونه ک یکی زایمان خوبی داره یکی ن  ...[/QUOT

کاش میشدکمتربشه،نمیدونم هم دلم میخادعمل کنم هم نگران دست تنهابودنم هستم

عمل راحتی هست ولی کلافگی داره خیلی نگران نباش  روز قبل عمل برای خودت سوپ  وآش درست کن داخ ...

خیلی ممنون عزیزم،چقدرامیددادبهم که خودتون تنهابودیداز پسش براومدید،منم سعیمومیکنم،نمیذارم تنهابودنم باعث شه کاری که دلم میخادرونکنم،توکل بخدا

عزیزم من قبل از عملم تمام کارای خونمو کردم 

سوپ و اب کرفس و کلی آب هویج طبیعی گرفتم و خرید خونه و تمیزکاری 

یه سگ شیطونم دارم که کلا وصله به من تا غذای چند روزشم پختم و اماده کردم

ولی با این حال بعد به هوش اومدن بشدت درد داشتم شوهرم کارامو میکرد زمانایی که خونه بود و ۴ روز اول مادرشوهرم بنده خدا شبانه روز کنارم بود بعدش که رفت من اشپزی ام میکردم نمیگم نشدنیه ولی واقعا خیلی باید مراقب باشی یه وقت دست بچه ات نخوره یا چیز سنگین بلند نکنی حرارت گاز خیلی خوب نیست تا دو سه هفته اول کلا مراقبت زیاد داره اگه حس میکنی شرایط مناسب نیست بذار یه تایمی که حداقل همسرت بتونه کمکت باشه 

ایشالا بهترین برات پیش بیاد🌹